Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doi politisti au murit si alti 24 au fost raniti intr-o explozie produsa in nordul Egiptului

B1 B1,
Doi politisti au murit si alti 24 au fost raniti intr-o explozie produsa in nordul Egiptului

O explozie s-a produs luni in nordul Egiptului, doi politisti pierzandu-si viata si alti 24 fiind raniti, informeaza AFP. Atentatul, care, potrivit sursei citate, ar putea fi catalogat drept unul terorist, a. continuă pe B1

Atac cu BOMBA in Egipt: Doi politisti au murit si alti 24 au fost raniti

Doi politisti au murit si alti 24 au fost raniti, luni, intr--un atac cu bomba produs in nordul Egiptului.

Numarul doi al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP in pagina electronica.

Accident rutier produs la iesirea din Timisoara. Un autoturism a fost proiectat intr-un autotren

Trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani au fost raniti intr-un accident rutier produs, luni, la iesirea din Timisoara spre Vama Moravita, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de.

Vaslui: Noua persoane au fost retinute intr-un dosar de furt de curent electric

Zeci de persoane au fost audiate intr-un dosar de furt de curent electric, iar noua dintre ele au fost retinute luni dimineata. Printre cei audiati sunt si doi angajati ai unei firme care colaboreaza cu.

Accident rutier pe bd. Iuliu Maniu din Capitala; doi tineri au fost raniti

Doi tineri, o fata de 18 ani si un baiat de 20 ani, au fost raniti vineri intr-un accident rutier produs pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, au anuntat oficiali ai Brigazii rutiere, citati de Agerpres.

Si oamenii legii pot deveni victime. Zeci de politisti au fost raniti sau ucisi in misiune

Cazul agentului Gheorghe Ionescu nu este singular. Zeci de politisti au fost raniti, nenorociti pe viata sau ucisi in timp ce se aflau in misiune. Un subofiter al IPJ Dambovita este, de cinci ani, in.

SUA: Numarul doi din gruparea Stat Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP.

Atentat sangeros la Kabul. 11 oameni au murit si 66 au fost raniti

Cel putin 11 civili, inclusiv trei straini, au fost ucisi sambata in centrul Kabulului, intr-un atentat cu masina capcana care a vizat un convoi al coalitiei militare internationale, in urma unei serii de.

Trei tineri raniti intr-o cursa nebuna, pe un bulevard din Capitala

Abia si-a luat permisul, dar a vrut sa le demonstreze amicilor ca e un pilot inascut. Nu pe un circuit de Formula 1, ci pe un bulevard din Capitala. Si putin a lipsit sa-i ucida pe cei doi baieti care s-au.

Trei raniti intr-un incident armat intr-un tren in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )