Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi veterani de razboi din Alba, in varsta de peste 100 de ani, isi aleg presedintele

Adevărul Adevărul,
Doi veterani de razboi din Alba, in varsta de peste 100 de ani, isi aleg presedintele

Doi veterani de razboi, trecuti de 100 de ani, isi exercita dreptul la vot in judetul Alba. Stefan Ioan Istrate, plutonier adjunct in rezerva din Drasov si Gheorghe Chiorean din Ocna Mures au tinut sa isi exprime si ei principalul drept oferit de democratie dreptul la vot. continuă pe Adevărul

Patronatele din turism: Cresterea cotei unice ar trimite in somaj peste 100.000 de oameni

Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc: O crestere a cotei unice ar trimite in somaj peste 100. 000 din cei 160. 000 de angajati din turism. Din platitori de taxe la buget, acestia se vor transforma in asistati sociali .

Peste 100 de ani, Republica Moldova ar putea ramane fara sate

Republica Moldova ar putea ramane fara sate peste 100 de ani, daca ritmurile avansate de diminuare a populatiei in mediul rural vor ramane constante. Un studiu recent, al Comisiei Nationale pentru Populatie si Dezvoltare arata ca, in ultimul deceniu, cauzele care duc la scaderea populatiei de la sate au ramas aceleasi: imbatranirea, scaderea natalitatii si migratia interna si externa.

Peste 100.000 de carti la reducere de Black Friday

Toti clientii din campania Black Friday 2014 vor beneficia de o reducere surpriza comunicata in ziua de 21 noiembrie, reducere ce se va aplica pentru toate comenzile plasate pe Libris. ro in luna cadourilor. in plus, toate comenzile cu livrare in Romania vor fi expediate fara taxe de transport, Libris. ro fiind singura librarie online Romania unde transportul este gratuit permanent, indiferent de valoarea comenzii plasate.

Un barbat beat a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din Alba Iulia

Tragedie in Alba Iulia. O persoana a murit dupa ce un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la parterul blocului G2, de pe strada Ansberg din municipiul Alba Iulia. Pompierii au intervenit de urgenta.

O romanca din Canada parcurge peste 670 de kilometri pentru a-si exercita dreptul la vot (FOTO)

O romanca stabilita in Canada trebuie sa parcurga peste 670 de kilometri, pana in Vancouver, pentru a vota. Romanca are resedinta in Calgary, iar cea mai apropiata sectie de votare se afla in Vancouver, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )