Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dolarul, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Antena3 Antena3,
Dolarul, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Dolarul a atins cel mai scazut nivel din ultimele sapte luni, pe fondul tensiunilor care cresc in Orientul Mijlociu, a marturiei care urmeaza sa fie depusa de fostul director FBI, James Comey si a. continuă pe Antena3

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, citat de News. ro.

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Contine substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Are substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

Ancheta de proportii a CNN, despre Cel mai puternic om al planetei, Vladimir Putin

O ancheta de proportii despre Cel mai puternic om al planetei, in persoana presedintelui rus Vladimir Putin, realizata de CNN, a fost difuzata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine in Romania: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo si (VIDEO)

Cel mai spectaculos miliardar al planetei, care il depaseste chiar si pe Donald Trump, faimosulGianluca Vacchi, aterizeaza saptamana aceasta in Romania, anunta Cancan. Celebrul.

Londra, de la cel mai vizitat oras la o destinatie de evitat? Cati turisti ar putea pierde capitala afectata de atentate

Londra este de ani de zile cel mai vizitat oras din Europa, insa de anul acesta va fi poate cea mai evitata destinatie de city break de catre straini, avertizeaza analistii din turism. Cati turisti ar putea pierde metropola si cand isi poate reveni?.

Cel mai rapid jaf din istoria recenta a Politiei Romane. Trei hoti au furat 90 de telefoane in 90 de secunde

Trei barbati din Constanta au fost condamnati de magistratii Judecatoriei Vaslui pentru jaful de la magazinul Altex din Vaslui, de unde au furat 90 de telefoane, in valoare de peste 100. 000 de lei, intr-un timp record. Hotii au comis jaful in timp ce se indreptau spre Iasi, unde aveau termen intr-un proces in care erau judecati pentru fapte similare.

Furtuni puternice in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Bihor si Suceava, in urmatoarele.

ATENTATE LONDRA. Cum a ajuns Londra, din cel mai cosmopolit oras al Europei, tinta vie pentru teroristi. Victimele de la London Bridge au fost aruncate in aer ca la un meci de bowling

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte aproape 50 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, iar cei trei presupusi autori au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )