Libnet.ro
UNICEF

14:30

DOLIU la Curtea Constitutionala a Romaniei! S-a stins din viata o personalitate marcanta a CCR (FOTO)

B1 B1,
DOLIU la Curtea Constitutionala a Romaniei! S-a stins din viata o personalitate marcanta a CCR (FOTO)

S-a stins din viata Serban Stanoiu, fost judecator CCR. Avea un simt al umorului extaordinar isi amintelte Adrian Nastase. Fostul premier Adrian Nastase, a postat pe blogul sau un. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut cantaret american s-a stins din viata (FOTO)

Cantaretul si compozitorul Leon Ware s-a stins din viata, joi, la varsta de 77 de ani din cauza unor probleme de sanatate. Leon Ware a fost producator si compozitor al genului soul, potrivit.

Scandalul ordonantei 13: Curtea Constitutionala analizeaza cererea lui Tariceanu privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern (VIDEO)

Sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul dintre Guvern si DNA este dezbatuta luni de Curtea Constitutionala. Sesizarea a fost facuta de presedintele Senatului in urma cu trei.

Curtea Constitutionala dezbate, luni, sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, luni, sesizarea depusa de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Directia Nationala Anticoruptie DNA). in urma cu trei saptamani, el sustinea ca anchetarea de catre procurorii anticoruptie a modului in care a fost elaborata OUG 13 reprezinta o incalcare a puterii executive de catre puterea judecatoreasca.

CCR si-a administrat un mare AUTOGOL! Liviu Avram: De unde stie Curtea Constitutionala ce a facut DNA in dosarul OUG13, cata vreme acesta este in stadiul in rem, iar in aceasta faza e secret?

Curtea Constitutionala si-a administrat un mare autogol. Aceasta este opinia jurnalistului Liviu Avram, dupa ce DNA si-a declinat atributiile in cazul Dosarului OUG13 catre PiCCJ cu doar c.

CCR si-a administrat un mare AUTOGOL! Liviu Avram: De unde stie Curtea Constitutionala ce a facut DNA in dosarul OUG13, cata vreme acesta este in stadiul in rem, iar in aceasta faza e secret?

Curtea Constitutionala si-a administrat un mare autogol. Aceasta este opinia jurnalistului Liviu Avram, dupa ce DNA si-a declinat atributiile in cazul Dosarului OUG13 catre PiCCJ cu doar.

Curtea Constitutionala considera ca exista conflict juridic intre Directia Anticoruptie si Executiv: Prin ancheta asupra adoptarii OUG 13, DNA a perturbat activitatea guvernului

Curtea Constitutionala considera ca prin anchetarea modului de elaborare a OUG 13, DNA a perturbat buna activitate a guvernului si relatiile care trebuie sa existe intre autoritatile judecatoreasca, executiva si legislativa, a anuntat Valer Dorneanu luni. De remarcat ca, in comunicat, CCR nu spune nimic despre posibilitatea anchetarii de catre procurori a eventualelor infractiuni produse in procesul adoptarii de catre Guvern a unui act legislativ. E necesara insa motivarea completa a CCR pentru a vedea daca vor fi stabilite limite de miscare pentru procurori.

Tariceanu, lovitura pentru DNA! Curtea Constitutionala a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13: S-a perturbat activitatea Guvernului (VIDEO)

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat luni ca a fost admisa sesizarea presedintelui SenatuluiCalin Popescu Tariceanu privind un conflict juridic de natura constitutionala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )