Libnet.ro
UNICEF

16:00

DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iasi. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (FOTO)

B1 B1,
DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iasi. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (FOTO)

Adrian Birzu, fostCancelaralFacultatiideChimiedinIasi s-a stins din viata pe 21 mai la varsta de 49 ani, un bun coleg si respectat membru al corpului. continuă pe B1

O femeie din Iasi si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este devinitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

O femeie din Iasi si-a injunghiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

Mircea Geoana: Exista suspiciuni rezonabile privind un efort deliberat, de la cel mai inalt nivel, pentru influentarea alegerilor din 2009

Mircea Geoana, adversarul lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, a declarat marti, in cadrul audierilor din comisia de ancheta parlamentara privind turul doi al acestui scrutin, ca in opinia sa exista suspiciuni rezonabile privin un efort deliberat coordonat de la cel mai inalt nivel al statului pentru influentarea acestor alegeri.

Mihail Genoiu si-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea PSD / De la PNL candideaza senatorul Mario Oprea

Mihail Genoiu si-a depus duminica candidatura la Biroul electoral de circumscriptie, din partea PSD, la functia de primar al Craiovei. Organizatia PSD Dolj a strans peste 36. 000 de semnaturi. Tot astazi si-a depus candidatura si senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, transmite Agerpres.

FOTO Circa 600 de persoane s-au strans pe ploaie pentru Marsul Diversitatii din Bucuresti / La eveniment participa si ambasadorul SUA si un deputat PSD

Circa 600 de persoane s-au strans pe ploaie in Bucuresti pentru Marsul Diversitatii, care se va desfasura, pana la ora 19. 30, pe traseul pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff. 19 La eveniment participa si ambasadorul SUA, Hans Klemm, care s-a declarat un sustinator al drepturilor LGBT. De asemenea, este prezent si deputatul PSD Petre Florin Manole, unul dintre parlamentarii care au votat in favoarea partenieratului civil. 11 Potrivit jandarmilor, numarul participantilor este la acest moment de circa 600, transmite reporterul HotNews. Circulatia in zona a fost oprita.

Guvernul ungar a lansat un program pilot de 3,2 milioane euro pentru comunitatile ungare din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )