Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doliu in politica din Romania! A murit fostul primar ... (FOTO)

B1 B1,
Doliu in politica din Romania! A murit fostul primar ... (FOTO)

Un fost politician a incetat din viata. Este vorba despre Un fost primar al municipiului Botosani, Dumitru Chiriacescu. Acesta a murit la varsta de 74 de ani, scrie Monitorul de Suceava. Chiriacescu. continuă pe B1

Doliu in politica din Romania! A murit fostul primar al municipiului Botosani

Un fost politician a incetat din viata. Este vorba despre Un fost primar al municipiului Botosani, Dumitru Chiriacescu. Acesta a murit la varsta de 74 de ani, scrie Monitorul de Suceava. Chiriacescu.

Adriean Videanu, rasfat pe plajele din Mamaia. Ce face toata ziua fostul primar al Capitalei (FOTO)

Adriean Videanu isi petrece vacanta de vara dormind pe plaja. Fostul primar al capitalei a ales ca destinatie de vacanta statiunea Mamaia. Acesta si-a luat ramas bun de ceva timp de la viata politica.

Fostul primar al Pitestiului, pus sa plateasca o parte din cheltuielile DNA in procesul in care este acuzat de un prejudiciu de peste 5 milioane de euro

De aproape doi ani si jumatate, pe rolul Tribunalului Bucuresti este un proces in care Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, este acuzat alaturi de alti 12 inculpati pentru ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 5 milioane de euro. Iar date din dosar arata ca fostul primar a fost pus alaturi de mai multi inculpati sa plateasca si cheltuielile efectuate de DNA pe parcursul urmaririi penale.

O importanta banca vrea sa isi vanda subsidiarele din Romania

Piraeus Bank este pe cale sa paraseasca Romania! Noul director general al bancii, Christos Megalou, a anuntat ca doreste sa vanda subsidiarele din Romania, Bulgaria si Serbia, pentru.

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 6 luni

Piata auto din Romania a crescut in primele 6 luni cu 27%, la 45. 008 autoturisme noi inmatriculate, cu mult peste media europeana care a fost de 4,7%. Romania se situeaza pe pozitia 19 in UE.

Compania de design interior Morphoza deschide un showroom in Capitala : Multinationalele si noul val de companii din Romania cauta sa isi modernizeze birourile. Retentia, principalul motiv

Morphoza, una dintre cele mai cunoscute companii specializate in design interior din Romania, a inaugurat recent un showroom de profil in Bucuresti, in urma unei investitii de 50. 000 de euro. Decizia companiei de a-si extinde activitatea si in.

Acuzatii la adresa ministrului Justitiei! Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania sustine ca Tudorel Toader a dezinformat publicul

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dezinformat publicul prin postarea pe Facebook a unui mesaj in care scrie ca instanta de.

Un nou scandal sexual zdruncina Biserica. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania, acuzat ca i-a facut propuneri indecente unui calugar

Un nou scandal sexual ameninta sa zdruncine si mai tare increderea in Biserica, si asa destul de subrezita dupa cazul Pomohaci. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania ar fi fost.

Vindem subsidiarele din Romania, Bulgaria si Serbia

Obiectivul principal al Piraeus Bank il reprezinta reducerea expunerii la subsidiarele bancare internationale din Romania, Bulgaria si Serbia si la activele nebancare elene care nu sunt de baza si, daca vom implementa asta fara sa fie afectat capitalul, efectul asupra bilantului va fi pozitiv, a afirmat noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou, intr-un interviu acordat Bloomberg, citat de Agerpres.

Piraeus Bank vrea sa vanda filialele din Romania, Bulgaria si Serbia pentru a-si reduce creditele neperformante

Obiectivul nostru principal il reprezinta reducerea expunerii la subsidiarele bancare internationale din Romania, Bulgaria si Serbia si la activele nebancare elene care nu sunt de baza si, daca vom implementa asta fara sa fie afectat capitalul, efectul asupra bilantului va fi pozitiv, a afirmat noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )