Libnet.ro
UNICEF

05:45

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

B1 B1,
DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic. continuă pe B1

DOLIU! S-a stins din viata parintele Supereroilor (FOTO)

Stan Lee, creatorul celebrelor benzi desenate Marvel, s-a stins din viata la varsta de 95 de ani. Artistul a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, dupa ce a fost luat de urgenta de o ambulanta de la.

Stan Lee, creatorul Marvel si fiul unor imigranti romani, s-a stins din viata la 95 de ani

Stan Lee, legenda benzilor desenate, a murit la95 de ani. Creatorul Marvel era o adevarata legenda datoritapersonajelorfantastice create. Stan Lee activa in domeniul benzilor desenate din 193.

Doliu in sportul romanesc. O figura cunoscuta s-a stins din viata la 54 de ani

Federatia Romana de Rugby FRR) si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman COSR) au transmis mesaje de condoleante la moartea lui Mihai Ispas, membru in Biroul Federal al FRR. FRR isi exprima regretul fata.

I se zice RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Toate femeile din viata sa au RAMAS MASCA...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani. Ea a cerut Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti sa-i fie.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

Grupul american Liberty Global ar putea parasi piata din Romnia: Dupa vnzarea UPC catre Vodafone, ar pregati si vnzarea Focus Sat

Grupul american Liberty Global, care a semnat in acest an vanzarea UPC Romania catre Vodafone, ar pregati acum si vanzarea UPC Direct-to-Home DTH), compania prin care furnizeaza servicii de televiziune prin satelit pentru 826. 900 de abonati din Ungaria, Cehia, Romania si Slovacia, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata procesului. Acordul prin care Vodafone a anuntat preluarea UPC Romania nu include si operatiunile de televiziune prin satelit, Focus Sat. Vanzarea Focus Sat, care avea 356. 500 de abonati in martie 2018, ar insemna iesirea totala din Romania a grupului Liberty Global.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )