Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Hotnews Hotnews,
 Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis. continuă pe Hotnews

Florenta Mihai, prima finalista din tara noastra la Roland Garros, a incetat din viata

Tenisul romanesc este in doliu dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din tara noastra ajunsa in finala de la Roland Garros, a incetat din viata la varsta de doar 60 ani.

GAME, SET, MECI: Florenta Mihai, prima finalista a Romaniei la Roland Garros, s-a stins din viata

Tenisul romanesc a suferit o mare pierdere, miercuri dimineaata, dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, s-a stins din viata la varsta de 60 de ani. Ea suferea de cancer.

George Cosac: Este o mare pierdere! Chiar ieri am vorbit cu Florenta Mihai. Prima reactie a presedintelui FRT

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a spus ca Florenta Mihai, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost una dintre cele mai mari jucatoare ale tenisului romanesc si este o mare pierdere.

Doliu in sportul romanesc. A murit prima jucatoare care a ajuns in finala la Roland Garros

Sportul romanesc este in doliu, dupa ce una dintre cele mai importante figuri din istoria sportului romanesc s-a stins din viata in aceasta dimineata.

Florenta Mihai, prima romanca finalista la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis romana care a ajuns pina in finala de la Roland Garros, in 1977, atit la simplu, cit si la dublu mixt), a murit, azi dimineata, la virsta de 60 de ani, informeaza Federatia Romana de Tenis pe site-ul oficial.

Simona Halep, despre Florenta Mihai: Ne-a facut sa credem ca se poate

Simona Halep a scris, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ca Florenta Mihai este cea care le-a facut pe tinerele jucatoare de tenis din Romania sa creada ca pot sa joace la cel mai inalt nivel.

Cristina Neagu, pe primul loc in Dream Team. Cea mai dorita jucatoare din Liga Campionilor

Handbalista Cristina Neagu, care evolueaza la Buducnost Podgorica, a fost cea mai votata handbalista, de catre antrenorii din Liga Campionilor, in cadrul unui sondaj. Romanca ocupa primul loc in Dream Team-ul sezonului 2015-2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )