Libnet.ro
UNICEF

13:46

Dolj: Un tanar de 21 de ani a fost arestat dupa ce ar fi violat si ucis o fata de 12 ani

B1 B1,
Dolj: Un tanar de 21 de ani a fost arestat dupa ce ar fi violat si ucis o fata de 12 ani

Un tanar de 21 de ani din Dolj a fost arestat preventiv, marti, dupa ce ar fi violat si ucis o fata de 12 ani, transmite Mediafax. Tanarul de 21 de ani lucra la o stana la care erau angajati si parintii. continuă pe B1

Scandalul Credit Lyonnais: Omul de afaceri Bernard Tapie a fost arestat preventiv

Omul de afaceri Bernard Tapie a fost arestat preventiv luni dimineata de brigada financiara a politiei pariziene in cadrul anchetei privind arbitrajul care i-a adus, in 2008, peste 400 de milioane de euro din bani publici in cadrul litigiului sau cu Credit Lyonnais asupra vanzarii Adidas, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP.

Crima oribila in Dolj.O fetita de 12 ani a fost ucisa si violata de un cioban

Criminalul in varsta de 21 de ani, din comuna doljeana Goicea, a fost arestat si este acuzat de savirsirea infractiunilor de viol si omor.

Bistrita: Un tanar a ajuns la spital dupa ce masina sa a iesit de pe sosea. A fost proiectat prin parbriz

Un tanar a ajuns la spital, duminica, dupa ce masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil si a ajuns intr-o curte. in urma impcatului, soferul a fost proiectat prin parbriz, relateaza Mediafax.

Oficialii americani, dezamagiti ca Edward Snowden nu a fost arestat in Hong Kong

Statele Unite si-au exprimat dezamagirea ca autoritatile din Hong Kong nu l-au arestat pe fostul consultant NSA Edward Snowden, care se afla la Moscova, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Washingtonul, dezamagit ca Edward Snowden nu a fost arestat.

Statele Unite au exprimat dezamagirea ca autoritatile din Hong Kong nu l-au arestat pe fostul consultant NSA Edward Snowden, care se afla la Moscova, conform Mediafax. Demersurile pentru extradarea domnului Snowden din Hong Kong au fost facute inainte ca acesta sa paraseasca acest teritoriu, a declarat un purtator de cuvant al Departamentului american al Justitiei, conform AFP. Edward Snowden, fostul consultant IT care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a .

inca o masina incendiata in Tulcea: principalul suspect a fost arestat preventiv

Focul a izbucnit sambata seara, in jurul orei 22. 00, in zona strazii Calugareni din municipiul Tulcea: un autoturism marca Daewoo Matiz a fost distrus de flacari.

Oficialii din Washington, dezamagiti ca Edward Snowden nu a fost arestat in Hong Kong

Washingtonul si-a exprimat dezamagirea vizavi de nearestarea fostului consultant NSA Edward Snowden la Hong Kong. Demersurile pentru extradarea domnului Snowden din Hong Kong au fost facute inainte ca acesta sa p.

Slobozia: Un copil de 10 ani, dat disparut dupa ce a plecat la scaldat

Un copil de 10 ani din Slobozia este cautat de pompieri dupa ce a disparut in apele raului Ialomita, in timp ce se afla la scaldat. Rudele baiatului au anuntat disparitia acestuia la numarul 112, spunand.

Arad: Cinci masini au fost avariate, dupa ce o schela s-a prabusit de pe un pasaj rutier

Cinci masini au fost avariate, luni, in Arad, dupa ce o schela montata pe un pasaj rutier s-a prabusit. Nu au fost raportate victime in urma acestui incident, potrivit Mediafax. Pasajul aflat peste caile ferate.

Traficul la Comarnic inspre Ploiesti a fost reluat, dupa un accident mortal pe DN1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca incepand cu ora 13:40 traficul rutier a fost reluat pe DN1, la Comarnic, pe sensul de mers Sinaia - Ploiesti. Circulatia a fost deviata prin Breaza, pe DJ101R, din cauza unui accident. Tot pe DN1, pe sensul de mers catre Brasov se circula in coloana, din cauza numarului mare de autovehicule.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )