Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump il critica pe Obama pentru ca nu a vorbit despre atacul de la Pearl Harbor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump il critica pe Obama pentru ca nu a vorbit despre atacul de la Pearl Harbor

Donald Trump l-a criticat duminica pe presedintele american Barack Obama pentru ca, in timpul vizitei istorice pe care a facut-o la Hiroshima, nu a mentionat atacul din 1941 al japonezilor asupra Pearl Harbor, transmite Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, suficiente voturi pentru a fi candidatul republicanilor la presedintia SUA

Donald Trump a atins numarul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele UNite, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax. Conform unei numaratori realizate de AP, Trump are sustinerea din partea a 1. 238 de electori, in contextul in care ar avea nevoie de 1. 237 de voturi pentru a deveni candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite.

Donald Trump a obtinut suficiente voturi pentru a fi candidatul republican la presedintia SUA

Donald Trump a obtinut voturile necesare pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP, potrivit Mediafax. Trump are sustinerea.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump renunta la dezbaterea cu Bernie Sanders

Dupa ce a acceptat ideea unei dezbateri televizate cu democratul Bernie Sanders, aflat in continuare in cursa in vederea nominalizarii pentru alegerile prezidentiale, republicanul Donald Trump a respins, vineri, in mod surprinzator, aceasta eventualitate, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Donald Trump are destule voturi pentru a reprezenta republicanii la alegeri

Donald Trump a atins numarul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax. Conform unei.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si-a asigurat numarul de delegati necesari pentru a obtine nominalizarea Partidului Republican

Excentricul miliardar Donald Trump a obtinut numarul necesar de delegati pentru a-si asigura nominalizarea Partidului Republican la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, transmite agentia The Associated Press AP), potrivit propriei numaratori a delegatilor.

VIDEO Ciocniri violente in San Diego intre sustinatori ai lui Donald Trump si protestatari. Politia americana a intervenit in forta

Fortele de interventie ale politiei din San Diego, echipate cu scuturi si bastoane, au intervenit in forta sambata dimineata in fata unui complex in care avusese loc un miting electoral al lui Donald Trump, dupa ce sustinatorii magnatului s-au ciocnit cu aproximativ 1. 000 de protestatari anti-Trump.

Donald Trump, suspectat de frauda fiscala cu milioane de dolari

Miliardarul sicandidatul la Casa Alba, Donald Trump, este suspectat ca ar fi facut o frauda fiscala de zeci de milioane de dolari. Trump, care este cea mai probabila varianta care va reprezenta Partidul.

Simona Halep a vorbit despre relatia cu antrenorul Darren Cahill si a precizat ce ii ofera australianul

Aflata la roland Garros, unde va juca azi in optimi, Simona Halep le-a vorbit ziaristilor si despre relatia cu antrenorul Darren Cahill.

Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )