Libnet.ro
UNICEF

00:08

Donald Trump, drum liber spre Casa Alba, dupa ce Ted Cruz s-a retras din cursa pentru alegerile prezidentiale

B1 B1,
Donald Trump, drum liber spre Casa Alba, dupa ce Ted Cruz s-a retras din cursa pentru alegerile prezidentiale

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican. Mai mult, contracandidatul sau republican Te. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea republicana. Ted Cruz s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump este tot mai aproape de nominalizarea Partdului Republican in cursa pentru Casa Alba dupa o victorie categorica in Indiana care l-a facut pe principalul sau rival, Ted Cruz, sa se retraga din cursa.

Alegeri SUA. Senatorul republican Ted Cruz s-a retras din cursa pentru Casa Alba. Donald Trump castiga teren

Senatorul ultraconservator de Texas, Ted Cruz, s-a retras, marti, din cursa pentru investitura Partidului Republican la alegerile prezidentiale, astfel ca omul de afaceri Donald Trump a devenit principalul candidat al partidului.

Donald Trump, din ce in ce mai aproape de Casa Alba. Un alt republican s-a retras din cursa pentru nominalizare

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican, dupa ce contracandidatul sau republican.

Ted Cruz abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Omul de afaceri Donald Trump a devenit marti posibilul candidat al Partidului Republican la prezidentialele din noiembrie dupa retragerea din cursa a senatorului ultraconservator de Texas, Ted Cruz, anunta AFP.

VIDEO Obama a gazduit un ultim dineu al corespondentilor de la Casa Alba, presarat cu umor si critici acide la adresa republicanilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a gazduit sambata seara ultimul sau dineu pentru corespondentii de la Casa Alba si nu a ratat ocazia pentru a se amuza pe seama miliardarului Donald Trump. Sute de jurnalisti, actori, politicieni si atleti au participat la dineul oferit de Casa Alba, iar Obama si-a indeplinit rolul de gazda asa cum stie mai bine, integrand un mic show de comedie in ultimul sau discurs, scrie ABC sI The Guardian.

Donald Trump: Vom castiga in noiembrie, vom castiga grandios si va fi America mai intai

Omul de afaceri Donald Trump, devenit marti candidatul probabil al Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba. Republicanul si-a aratat convingerea in legatura cu victoria pe care o va avea la.

Donald Trump castiga primarele republicane din Indiana, etapa importanta spre investitura (mass-media)

Omul de afaceri Donald Trump a obtinut marti o victorie majora la primarele republicane din Indiana, apropiindu-se in mars fortat de investitura pentru prezidentialele din noiembrie, relateaza AFP.

Donald Trump face knockout Partidul Republican. Ted Cruz, hasta la vista, baby!

Indiana marcheaza finalul cursei pentru Ted Cruz, care se intoarce umilit acasa. Partidul Republican se vede, acum, nevoit sa accepte inevitabilul: Donald Trump este candidatul la alegerile din noiembrie. Dupa spectaculoasa victorie din statul Indiana si retragerea lui Ted Cruz, zarurile au fost aruncate.

VIDEO Comentariul controversat al lui Donald Trump la adresa lui Hillary Clinton a fost sursa de inspiratie a unui proiect de succes lansat pe Kickstarter

Saptamana trecuta, dupa ce a castigat alegerile primare republicane din cinci state, Donald Trump a facut o declaratie jignitoare la adresa principalei sale adversare, Hillary Clinton, spunand ca aceasta nu ar obtine nici 5% din voturi daca ar fi barbat, singurul sau avantaj in lupta pentru prezidentiale fiind faptul ca este femeie. Disputa a fost o sursa de inspiratie pentru Zach Wahls, un tanar in varsta de 24 de ani, sustinator al democratei Hillary Clinton, care a lansat o campanie pe site-ul kickstarter, pentru a realiza un pachet de carti de joc cu imagini ale celor mai puternice si influente personalitati de sex feminin.

Manifestatie violenta si arestari in timpul unui discurs al lui Donald Trump in California

O noua manifestatie, insotita de violente si urmata de cinci arestari, a avut loc vineri in California in timpul unui discurs al candidatului la alegerile primare Donald Trump, dupa ce o alta adunare electorala avusese loc cu o zi mai inainte, soldata si ea cu tulburari, relateaza sambata AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )