Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump pe Twitter, dupa summitul NATO: Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump pe Twitter, dupa summitul NATO: Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Presedintele american Donald Trump a scris sambata, pe Twitter, ca aliatii NATO au inceput deja sa isi suplimenteze contributiile la blocul militar si ca banii au inceput sa curga, la doua zile dupa ce presedintele a criticat membrii. continuă pe Wall-Street Ro

Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Presedintele american Donald Trump a scris sambata, pe Twitter, ca aliatii NATO au inceput deja sa isi suplimenteze contributiile la blocul militar si ca banii au inceput sa curga, la doua zile dupa ce presedintele a criticat membrii europeni pentru ca nu cheltuiesc suficient pentru aparare, relateaza Reuters.

Banii au inceput sa curga spre NATO, scrie Donald Trump pe Twitter

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul Aliantei, a scris sambata pe reteaua de socializare Twitter presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina, in Italia, pentru Summitul G7.

Trump, gest SFIDATOR la summitul NATO! L-a iMPINS pe Seful Guvernului din Muntenegru (VIDEO)

A avut loc summitul NATO, unde fiecare gest al Liderului de la Casa Alba, Donald Trump, a fost analizat si comentat. Aflat chiar la prima vizita la Bruxelles, pentru summitul NATO, Presedintele SUA l-a impins.

Trump, gest SFIDATOR la summitul NATO! L-a iMPINS pe seful Guvernului din Muntenegru (VIDEO)

A avut loc summitul NATO, unde fiecare gest al Liderului de la Casa Alba, Donald Trump, a fost analizat si comentat. Aflat chiar la prima vizita la Bruxelles, pentru summitul NATO, Presedintele SUA l-a impins.

Donald Trump, in primul sau discurs la NATO: Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta

Donald Trump a anuntat,joi, in primul sau discurs la NATO,caa ordonat Departamentului de Justitie sa lanseze o ancheta pentru a identifica sursa scurgerilor de informatii din ancheta.

Donald Trump: Banii au inceput sa vina spre NATO

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul organizatiei, a afirmat sambata presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina Italia) pentru summitul G7, la doua zile dupa ce a.

Klaus Iohannis, la summitul NATO de la Bruxelles: Lucrurile sunt foarte clare: ne dorim o abordare unitara cand vine vorba despre Rusia

Klaus Iohannis, care participa la Bruxelles la un summit al NATO la care este prezent, pentru prima oara, si presedintele american Donald Trump, a declarat ca Romania isi doreste o abordare unitara la nivelul UE in ceea ce priveste Rusia, la putin timp dupa ce Donald Tusk afirmase ca nu este sigur 100% ca liderii europeni au o pozitie comuna cu noua administratie de la Casa Alba in privinta Moscovei.

VIDEO America pe primul loc. Donald Trump l-a dat la o parte din fata sa pe premierul Muntenegrului, la summitul NATO

Dupa un discurs inaugurat in care a promis ca America va fi pe primul loc America first), Donald Trump si-a creat imaginea unui lider caruia ii place sa-si domine partenerul de discutie. Astfel, la finalul unei zile in care noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a castigat batalia strangerii de mana cu liderul de la Casa Alba, presedintele american si-a impus autoritatea in timpul unei intalniri cu liderii NATO.

VIDEO Macron a parut sa il ignore in mod deliberat pe Trump la summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele francez Emmanuel Macron a parut sa il ignore in mod deliberat pe omologul sau american Donald Trump la summitul NATO de la Bruxelles de joi, la numai cateva ore dupa un dejun de lucru cu el, arata imagini video filmate la reuniunea la varf, relateaza News. ro, care citeaza Huffington Post.

VIDEO Comportamentul lui Donald Trump la summitul NATO, interpretat de un expert in limbajul trupului

Donald Trump si-a continuat prima calatorie oficiala in strainatate, in calitate de presedinte al Statelor Unite, cu vizita la summitul NATO din capitala belgiana Bruxelles, oras despre care a afirmat in trecut ca este o gura de iad. Desi a apreciat primirea calduroasa, sederea sa la Bruxelles a fost marcata de cateva momente stanjenitoare, analizate de un expert in limbajul corpului.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )