Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump vrea Brexit

România Liberă România Liberă,
Donald Trump vrea Brexit

Donald Trump le-a spus duminica britanicilor ca el este in favoarea unui Brexit si a repetat, cu doar cateva zile inaintea referendumului din 23 iunie pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, ca el crede ca Marii Britanii ii va fi mai bine in afara Uniunii Europene. continuă pe România Liberă

Donald Trump sustine ca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca UE

Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva.

Donald Trump: Belgia este un oras frumos (VIDEO)

Candidatul republican la presedintie, Donald Trump, a afirmat miercuri, ca Belgia este un oras frumos. Cu toate acestea, Politico. eu noteaza o schimbare de atitudine din partea lui Trump, care a.

Alegeri SUA 2016. Pace in tabara democrata: Bernie Sanders promite sa o ajute pe Hillary Clinton sa-l invinga pe Donald Trump

Candidatul in alegerile primare democrate pentru scrutinul prezidential din Statele Unite Bernie Sanders si-a indemnat joi sustinatorii sa continue lupta pentru reforma Partidului Democrat si s-a angajat sa o ajute pe Hillary Clinton sa-l invinga pe contracandidatul republican Donald Trump, fara a se ralia oficial campaniei fostei Prime Doamne, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )