Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Tusk, mesaj important pentru Mihai Tudose

B1 B1,
Donald Tusk, mesaj important pentru Mihai Tudose

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a dat o scrisoare noului premier roman, Mihai Tudose, pentru a-l felicita si i-a spus ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va duce la bu. continuă pe B1

Donald Tusk, mesaj catre premierul Mihai Tudose: Statul de drept si progresele in lupta impotriva coruptiei sunt esentiale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimiso scrisoare de felicitare premierului Mihai Tudose, in care ii transmite ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va continua lupta impotriva coruptiei, care sunt esentiale pentru ca romanii sa se bucure de beneficiile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene.

Sa schimbe.... Sorin Grindeanu, mesaj CLAR pentru Mihai Tudose

Sorin Grindeanu a fost prezent, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a prezenta bilantul mandatului sau. Fostul premier a transmis si un mesaj lui Mihai Tudose, precizand ca acesta trebuie sa schimbe.

Vestea care a cazut ca un traznet pentru Mihai Tudose. Ce a aflat noul premier

Majoritatea romanilor nu au o parere buna despre noul premier PSD Mihai Tudose, arata un sondaj realizat in urma cu o zi, de dcnews. ro. Astfel, la intrebarea Ce parere aveti de.

Politia Romana, mesaj important pentru toti utilizatorii de Facebook

Politia Romana a scris o postare pe pagina de Facebook in care ii indeamna pe toti utilizatorii acestei retele sociale sa aiba grija la persoanele de la care primesc cereri de prietenie fi.

Donald Tusk i-a trimis o scrisoare premierului Mihai Tudose: Am incredere ca guvernul dumneavoastra va oferi Romaniei stabilitatea care sa duca la dezvoltarea tarii. Statul de drept si lupta anticoruptie sunt esentiale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis, vineri, premierului Mihai Tudose ca statul de drept si progresele in lupta anticoruptie sunt esentiale pentru ca romanii sa poata beneficia, pe deplin, de toate oportunitatile oferite de calitatea de membru al UE.

Mihai Tudose a cerut ministrilor de interne, al apararii si al sanatatii un raport prin care sa prezinte ce este necesar pentru interventii ca in cazul accidentului din Arges

Premierul Mihai Tudose a solicitat, la inceputul sedintei de Guvern de vineri, ministrilor de Interne, al Apararii si al Sanatatii, sa prezinte luni un material scris asumat prin care sa arate ce este necesar pentru interventii precum cea din Arges. Tudose le-a mai cerut acestora sa colaboreze cu Ministerul Justitiei si cu Ministerul de Finante in ceea ce priveste sursa de finantare si posibilitatile legate de achizitionarea rapida a ceea ce va lipseste.

Oamenii din jurul lui Mihai Tudose care au legaturi cu serviciile secrete

Mihai Tudose, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost asociat in firma 1001 Net Romania SRL, Brasov, alaturi de mai multe persoane care au legaturi cu serviciile secrete. Un asociat ar fi fost Georgian Pop, fostul sef al comisiei pentru controlul SRI, scria Jurnalul in noiembrie 2016. O cota de 34% din firma a fost detinuta de SAGA TRANS SRL, din Bacau, in care asociati au fost Gabriel Vlase, un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc si finul lui Corneliu Iacubov, judecat in dosarul Rafo pentru spalare de bani. Asociat la SAGA TRANS SRL era si Liviu Claudiu Doros, fiul fostului sef al SRI din Bacau din anii '90, Vasile Doros. Un alt apropiat al lui Mihai Tudose este Valeriu Stefan Ivan, actualul sau sef de cabinet, care a lucrat timp de 13 ani ca functionar cu statut special in Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.

UPDATE Misu Negritoiu, fostul presedinte ASF, despre premierul Mihai Tudose: L-am intalnit o singura data, intr-un avion de seara Iasi-Bucuresti. Mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata d

Misu Negritoiu, revocat luna trecuta de la conducerea ASF de catre PSD dupa scandalul cu NN Pensii, povesteste pe Facebook ce i-ar fi spus Mihai Tudose intr-o intalnire in avion. 'Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata director. Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la revocare . Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului, scrie Misu Negritoiu. UPDATE miercuri, 14:00) Misu Negritoiu a adus precizari suplimentare, miercuri, in legatura cu afirmatiile facute pe Facebook despre premierul Mihai Tudose: 'Este o realitate, nu este o gluma. Dar trebuie sa fiu consecvent ca nu este o declaratie publica. Si am refuzat sa fac o declaratie publica pentru cine m-a intrebat. Dar nici nu m-am gindit sa declansez o investigatie pe acest subiect. Da, imi asum ce am scris si da, am mai facut acest comentariu in privat, inclusiv cu colaboratori din ASF. 'Fostul presedinte ASF a dezaprobat marti faptul ca HotNews. ro a facut o stire din comentariul sau postat pe Facebook, un spatiu public potrivit deciziilor din justitia romana si cea europeana: 'Nu se face asta. Comentariul este pe un cont FB privat si publicarea lui avea nevoie de acordul meu. ', a spus Misu Negritoiu.

Mihai Tudose: Am aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata/ Arafat: Nu putem interveni cu elicoptere fiind zona montana

Premierul Mihai Tudose a intervenit telefonic, joi seara, la Antena 3 pentru a oferi detalii despre accidentul din Arges si a declarat ca a aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata. Exista riscul ca acel camion sa cada si mai mult, la 100 de metri. Nu putem interveni cu elicoptere, fiind zona montana. , a declarat si Raed Arafat pentru acelasi post tv.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Nu se va desfiinta, punct

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat joi, la Parlament, ca nu se va desfiinta pilonul II de pensii, in totala contradictie cu ce spunea ministrul desemnat pentru Finante, cu cateva ore mai devreme, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )