Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Dorel Sandesc, dupa scaderea cazurilor COVID-19: Nu e niciun motiv de optimism. E periculos, pentru ca in realitate stam foarte prost!

Antena3 Antena3,
Dr. Dorel Sandesc, dupa scaderea cazurilor COVID-19: Nu e niciun motiv de optimism. E periculos, pentru ca in realitate stam foarte prost!

Medicul Dorel Sandesc, vicepresedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, spune ca nu trebuie sa prim cu mare entuziasm faptul ca numarul cazurilor de COVID a inceput sa mai scada. continuă pe Antena3

Medicul Dorel Sandesc: E periculos pentru ca in realitate stam foarte prost. Noi, cei din spitale suntem mai aglomerati ca niciodata

Dorel Sandesc,vicepresedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a precizat,la Digi24, ca situatia este foarte serioasa si tot mai neclara in privinta raportarii cazurilor.

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )