Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorin Cocos, acuzat ca a primit 10 milioane de euro pentru solutionarea unui dosar cu despagubiri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dorin Cocos, acuzat ca a primit 10 milioane de euro pentru solutionarea unui dosar cu despagubiri

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarul in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

VIDEO Dosarul Alinei Bica Motivarea arestarii preventive a fostei sefe ANRP Crinuta Dumitrean: Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro pentru a primi despagubiri de la ANRP

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

Dosarul despagubirilor: Omul de afaceri Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat 10 milioane euro lui Cocos pentru solutionarea dosarului de la ANRP

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Un pod feroviar care leaga Slatina de Piatra Olt va fi reabilitat printr-un proiect de 10 mil. euro

Ministerul Transporturilor vrea sa inceapa un proiect evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro) pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt.

Romania va construi o conducta de 230 de milioane de euro pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de gaze de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor din perimetrele din Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, pentru Mediafax.

Omul Elenei Udrea: Dorin Cocos mi-a cerut 10 milioane de euro si i-am dat banii. MITA, intermediata de fiul lui Cocos

Informatii incendiare in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Stelian Gheorghe recunoaste ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos o mita de 10 milioane de euro. Este vorba de un dosar cu un prejudiciu de peste.

UPDATE. Dosarul despagubirilor. Marturiile omului de afaceri Stelu si fostului vicepresedinte ANRP despre Dorin Cocos

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Dezvaluiri din dosarul ANRP: Omul de afaceri Gheorghe Stelian spune ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro

Au aparut dezvaluiri din motivarea arestarii fostei sefe ANRP, Crinuta Dumitrean. Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a vorbit judecatorilor despre circuitul spagii din dosar. Acesta sustine ca i s-au cerut 10.

Guvernul a alocat 10 milioane de lei Primariei Negresti Oas. Banii se vor investi in finalizarea statiunii Luna Ses dar si modernizarea a 10 strazi

Consiliul Local Negresti-Oas a aprobat, in ultima sedinta, rectificarea bugetului local, dupa ce orasul a primit de la Guvern peste 10 milioane de lei. Primaria va finaliza cu acestia bani statiunea Luna Ses, va moderniza 10 strazi si un corp al Primariei, dar va organiza si spectacole de Craciun.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )