Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dorin Cocos a ciripit cu folos. Fostul sot al Elenei Udrea in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Dorin Cocos a ciripit cu folos. Fostul sot al Elenei Udrea in arest la domiciliu

UPDATE: Instanta suprema a dispus, luni, inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocos, la propunerea procurorilor DNA, in dosarul Microsoft, iar pentru Gheorghe Stefan,. continuă pe Antena3

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

Dorin Cocos: Vasile Blaga mi-a cerut 3 milioane de euro. Udrea si Cocos au luat hotel din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, le-a spus procurorilor ca Vasile Blaga i-a cerut 3 milioane de euro. Iata, mai jos, fragmente din denuntul lui Cocos, potrivit RTv:Cum a dat Cocos bani pentru.

Denuntul facut de Dorin Cocos il contrazice pe Traian Basescu. Campania lui Basescu, finantata cu bani din spagi

Denuntul facut de Dorin Cocos vine sa il contrazica pe Traian Basescu, cel care in octombrie anul trecut le lua apararea atat Elenei Udrea, cat si sotului ei. Atunci, fostul presedinte spunea ca stie.

Dorin Cocos afla azi daca ciripeala lui a fost cu folos. Magistratii judeca cererea de schimbare a arestului preventiv cu arest la domiciliu

Dorin Cocos afla azi daca magistratii sunt de acord cu schimbarea masurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de Gheorghe Stefan. in.

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Dorin Cocos, denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, NU si pe Udrea

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, informeaza MEDIAFAX. Sursele citate nu a.

Dorin Cocos a facut l-a denuntat in dosarul Microsoft pe Vasile Blaga; nu si pe Elena Udrea

Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat surse judiciare.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos

ACTUALIZARE 18:57 Cocos si-ar fi recunoscut faptele din dosarele ANRP si MICROSOFT Dorin Cocos si-ar fi recunoscut toate faptele din dosarele ANRP si Microsoft, transmit surse din mass-media centrala. * Udrea cere tratament egal pentru procurori si acuzati, in materie de declaratii publice.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )