Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo dupa ce Bonetti si-a reziliat contractul.

România Liberă România Liberă,
Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo dupa ce Bonetti si-a reziliat contractul.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu FC Dinamo, dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, a declarat, miercuri, actionarul clubului alb-rosu, Dragos Savulescu, potrivit Mediafax. In urma cu putin timp, am reziliat contractul cu Bonetti si cu tot staful sau. Am gasit o formula sa reziliem pe cale amiabila. Nu a fost vorba de nicio clauza de reziliere, este o prostie asta. Dinamo nu . continuă pe România Liberă

Dorinel Munteanu a devenit noul antrenor al echipei Dinamo dupa ce Bonetti si-a reziliat contractul

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo, dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu formatia respectiva. Munteanu a semnat un contract pe doi ani si jumatate.

Dorinel Munteanu va semna cu Dinamo pentru doi ani si jumatate: Dario Bonetti refuza sa plece

Conducerea lui Dinamo a ajuns la o intelegere cu antrenorul Dorinel Munteanu, insa decizia nu este pe placul suporterilor, care au si protestat luni seara, la sediul Computerland, care apartine actionarului.

Dorinel Munteanu negociaza acum cu Dinamo

Dorinel Munteanu participa in acest moment la o intalnire cu sefii lui Dinamo pentru a prelua echipa din Stefan cel Mare. Iata ce pretentii are Munteanu pentru a veni la Dinamo.

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei Dinamo. Acesta a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu FC Dinamo, dupa ce Mario Bonetti, fostul antrenor, si-a reziliat contractul. in urma cu putin timp, am.

Bonetti a plecat de la Dinamo. Dorinel Munteanu e noul antrenor

Dario Bonetti si-a reziliat oficial contractul cu formatia din Stefan cel Mare. incepand de miercuri, Dorinel Munteanu este noul antrenor al cainilor rosii.

Dorinel Munteanu negociaza cu Dinamo

Dorinel Munteanu a participat luni la o intalnire cu sefii lui Dinamo pentru a prelua echipa din Stefan cel Mare. Iata ce pretentii are Munteanu pentru a veni la Dinamo.

Fanii lui Dinamo protesteaza in strada impotriva lui Dorinel Munteanu

Circa 50 de suporteri ai echipei Dinamo au sosit, luni seara, la sediul Computerland, unde actionarii gruparii discuta viitorul antrenorului Dario Bonetti, pentru a protesta fata de intentia clubului de a-l numi in locul italianului pe tehnicianul Dorinel Munteanu.

Dinamo s-a inteles cu Dorinel Munteanu - Dario Bonetti nu vrea sa plece

Conducatorii lui Dinamo au ajuns la un acord cu Dorinel Munteanu pentru a prelua echipa din Stefan cel Mare. Numirea nu a fost insa oficializata pentru ca nu i s-a reziliat contractul lui Dario Bonetti, italianul avand o clauza de 200. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )