Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dormitorul unui soldat din Primul Razboi Mondial. O intoarcere in timp

Hotnews Hotnews,
 Dormitorul unui soldat din Primul Razboi Mondial. O intoarcere in timp

Dormitorul unui soldat din Primul Razboi Mondial a fost pastrat neatins de cand soldatul a plecat la razboi in 1918. Dupa moartea acestuia, survenita in ultimele luni ale conflagratiei, parintii Locotenentului Hubert Roucherou, au sigilat camera fiului lor si au cerut sa nu fie atinsa timp de 500 de ani, relateaza Yahoo. com. continuă pe Hotnews

FOTO Doua nave din Al Doilea Razboi Mondial, descoperite dupa 72 de ani cu ajutorul tehnologiei

Doua nave din Al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite in largul Oceanului Atlantic, in zona statului american Carolina de Nord. Navele au fost scufundate acum 72 de ani, la cateva minute una de cealalta.

Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla in centrul unui scandal la nivel international, din cauza ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale, dupa ce organizatia pentru drepturile animalelor Vier Pfoten Four Paws) a lansat o campanie impotriva acestui brand britanic de lux, relateaza Mediafax.

Traian Basescu cere reexaminarea legii pentru completarea unui articol din legea privind constituirea si functionarea parcurilor industriale

Presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii pentru pentru completarea Art. 20 alin. 1) din Legea nr. 186/2013 privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele motiveaza aceasta cerere prin faptul ca scutirea de la plata impozitului pe cladiri, care face obiectul acestei legi, ar duce la diminuarea veniturilor bugetare.

Scandal in lumea modei: Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla intr-un plin scandal din cauza faptului ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )