Libnet.ro
UNICEF

00:08

Dosar penal pentru escrocherie si evaziune. Cateva ONG-uri au spalat circa 50.000 de euro din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru escrocherie si evaziune. Cateva ONG-uri au spalat circa 50.000 de euro din fonduri europene

Procuratura Anticoruptie a declansat o cauza penala pentru escrocherie, abuz de serviciu, evaziune fiscala si spalare de bani, in urma descoperirii unei scheme ilegala de sustragere a granturilor acordate prin programele Consiliului Europei. continuă pe Adevărul

Activistii Greenpeace care au protestat pe o platforma petroliera din Oceanul Arctic s-au ales cu dosar penal pentru piraterie

Dupa ce au escaladat o platforma petroliera din Oceanul Arctic, pe care au organizat un protest ecologist, activistii de la Greenpeace s-au ales cu dosar penal pentru piraterie. Asta, dupa ce joia trecuta, 15 KGB-isti inarmati au descins pe nava lor si i-au tinut ostatici.

Proprietarul cainelui care a desfigurat o fetita de doar trei ani din Satu Mare s-a ales cu dosar penal

Proprietarul cainelui care luni a muscat o fetita de doar trei ani din satul Bicau, judetul Satu Mare, provocandu-i rani multiple la nivelul fetei, s-a ales cu dosar penal, din cauza ca si-a lasat cainele nesupravegheat.

Proprietarul cainelui care a desfigurat o fetita de doar 3 ani din Satu Mare s-a ales cu dosar penal

Proprietarul cainelui care luni a muscat o fetita de doar 3 ani din satul Bicau, judetul Satu Mare, provocandu-i rani multiple la nivelul fetei, s-a ales cu dosar penal, din cauza ca si-a lasat cainele nesupravegheat.

Dosar penal pentru o femeie din Ploiesti al carei caine adoptat a muscat un tanar

Politistii din Ploiesti au intocmit acte premergatoare de cercetare penala pe numele unei femei de 59 de ani din oras, care a adoptat un caine din adapost, iar animalul nesupravegheat a muscat un tanar.

Problemele esentiale din educatie, vazute de ONG-uri: gradinita obligatorie si calitatea profesorilor. Plus: In ultimii 2 ani la olimpiada nationala de matematica nu a ajuns niciun copil de la o scoala sateasca

Educatia timpurie prin introducerea grupei mari de gradinita ca obligatorie si formarea adecvata a profesorilor sunt doua dintre obiectivele identificate de ONG-urile din educatie. In plus, in gimnaziu la literatura Romania are cea mai nationalista programa analitica, in sensul ca nu facem literatura universala, a declarat Sorin Ionita de la Expert Forum. La o selectie in functie de numarul autorilor straini prevazuti in programa scolara, Romania este la coada, a precizat acesta. Pe de alta parte, Alexandru Ghita, presedintele Asociatiei Educativa, a sustinut ca statul nu are capacitate si viteza de reactie pentru a livra un serviciu educational performant . Exemplul statelor puternice si care conduc inovatia sunt cele in care sunt foarte multi actori privati.

Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Fundatia Pro Patrimonio a dat in judecata Ministerul Culturii fiindca institutia refuza sa dea organizatiei o copie a unui studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana pentru care ONG-ul a platit, potrivit unui anunt facut luni de conducerea fundatiei. Mai exact, Pro Patrimonio sustine ca a platit 10. 000 de lire sterline unor profesori de la Universitatile Oxford si Leicester pentru realizarea unui raport arheologic referitor la Masivul Carnic, unul dintre cei patru munti care fac parte din proiectul minier al companiei Rosia Montana Gold Corporation, raport care a fost predat Ministerului Culturii, iar institutia neaga existenta lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )