Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dosar penal pentru moartea lui Ekeng

Online Sport Online Sport,
Dosar penal pentru moartea lui Ekeng

Autoritatile au deschis dosar penal in rem in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo, pentru moarte suspecta. Patrick Ekeng, care a intrat, vineri seara, in stop cardio-respirator in timpul unui meci, a murit la Spitalul Floreasca, dupa ce medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, a anuntat sambata Mediafax. continuă pe Online Sport

Decesul lui Patrick Ekeng: Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis, sambata, un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul mortii jucatorului Patrick Ekeng.

Dosar penal dupa moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului, pusa sub semnul intrebarii

Autoritatile au deschis un dosar penal in rem in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo. Acesta a intrat in stop cardio-respirator, vineri seara, in timpul unui meci si.

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng. Anchetatorii au ridicat documente de la sediul Ambulantei Puls si de la clubul Dinamo

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

Dosar penal in rem deschis in cazul mortii fotablistului Patrick Ekeng: Martorii sustin ca medicul ambulantei se afla in tribune, iar ambulanta nu era dotata cu defibrilator

Autoritatile au deschis dosar penal in rem in cazul mortii lui Patrick Ekeng 26 de ani), fotbalistul camerunez de la Dinamo care s-a prabusit vineri seara pe teren. Patrick Ekeng a intrat in stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo - Viitorul Constanta, la 7 minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, insa exista controverse in privinta modului in care s-a intervenit. In primele minute nu i s-au dat interventiile necesare in astfel de cazuri. Salvarea a venit dupa 3 minute, a scos o targa si n-am vazut nicio masca pentru a i se pune pe fata, a declarat vineri seara Cornel Dinu, administratorul lui Dinamo, la Dolce Sport. Ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei investigheaza conditiile in care a murit fotbalistul, sambata fiind chemate la audieri mai multe persoane, anunta Digi 24.

Patrick Ekeng a murit: s-a deschis dosar penal, iar principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Patrick Ekeng a murit. Secretarul general al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), Dumitru Costin, a solicitat deschiderea unui dosar penal dupa tragicul eveniment de vineri, iar procurorii au trecut la treaba.

Dosar penal pentru dezinfectantii diluati din spitale

Parchetul General a demarat urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati din spitale. Stire in curs de actualizare.

Cine este vinovat pentru moartea fotbalistului Patrick Ekeng. Dr. Cristian Grasu, detalii in premiera

Fotbalul romanesc este in doliu dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng. 7 minute a apucat sa joace tanarul camerunez in meciul de vineri seara. Apoi. s-a prabusit brusc. Langa el,.

Patru agenti de politie din Arges, urmariti penal pentru luare de mita

Trei agenti de circulatie din Arges si un agent al Politiei Locale Pitesti, sunt urmariti penal de ofiterii DGA, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, intr-un dosar de luare de mita.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )