Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dosar penal pentru votul din Diaspora. Sefa Curtii Supreme: Sectiile puteau fi suplimentate

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru votul din Diaspora. Sefa Curtii Supreme: Sectiile puteau fi suplimentate

Sectiile de votare din strainatatea puteau fi suplimentate printr-o ordonanta de urgenta a Guvernului, a declarat Livia Stanciu, presedintele Curtii Supreme. Totodata, Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a afirmat ca, imediat dupa primul tur al alegerilor, Parchetul general a inceput urmarirea penala, pentru fapta, privind votul din Diaspora. continuă pe Adevărul

Sase dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Update 14. 03 - Hosul de la votul din diaspora se lasa cu dosare penale. Au fost dschise sase dosare penale in rem pentru nereguli sesizate de oameni la sectiile de votare de peste granite. Plangerile vizeaza multe .

Dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, joi, ca dupa primul tur I al alegerilor prezidentiale a fost deschis un dosar in care a inceput urmarirea penala in rem, respectiv fata de fapta de.

Se putea da ordonanta pentru sectiile din diaspora

Actualizare 09:20 Procurorul general: Urmarire penala in rem privind votul din diaspora Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, in urma cu putin timp, ca a fost inceputa urmarirea penala in rem asupra faptei) privind cazuri de impiedicare a votului in diaspora.

Oficial german: CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni.

Oficial german: CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora. O manipulare atat de masiva a votului nu s-a mai intamplat in niciun stat UE

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni, potrivit Mediafax. Impiedicarea dreptului de vot reprezinta, in opinia mea, o fraudare a alegerilor, deoarece este manipulata vointa poporului. O manipulare atat de masiva a votului ca duminica nu s-a mai intamplat pana acum in niciun stat membru al UE, precizeaza Krichbaum, care considera ca Victor Ponta si-a pierdut orice autoritate de a mai exercita o functie guvernamentala.

Gunther Krichbaum: Comisia Europeana trebuie sa investigheze votul din diaspora de la prezidentialele din Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, este de parere ca CE trebuie sa investigheze modul de organizare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale din Romania,.

Oficial german: Comisia Europeana trebuie sa investigheze votul din diaspora de la prezidentialele din Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, este de parere ca CE trebuie sa investigheze modul de organizare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale din Romania,.

Teodor Melescanu, despre incidentele de la votul din diaspora

Teodor Melescanu a vorbit, in emisiunea Sinteza Zilei, despre incidentele de la sectiile de votare din diaspora, unde s-au folosit gaze lacrimogene impotriva romanilor care incercau sa-si exercite dreptul la.

Republica Moldova anunta simplificarea procedurii de votare pentru alegatorii din diaspora. Trei sectii noi de votare, in Romania

Oficialii din Republica Moldova anunta simplificarea procedurii pentru cetatenii moldoveni din diaspora la alegerile parlamentare care vor avea loc in 30 noiembrie. in Romania urmeaza sa fie infiintate trei.

VIDEO: A inceput urmarirea penala privind problemele de la votul din diaspora

Urmarirea penala in rem, respectiv fata de fapta de incalcare a dreptului la vot, a inceput dupa ce a fost deschis un dosar ca urmare a problemelor la scrutinul din timpul primului tur al alegerilor prezidentiale, a anuntat rocurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )