Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dosarul accidentului din Apuseni: fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe, la audieri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul accidentului din Apuseni: fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe, la audieri

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni. Audierea lor a fost insa amanata, intrucat ei nu s-au. continuă pe Wall-Street Ro

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe, reprogramati pentru audierea in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul General pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni, dar audierea lor a fost amanata pentru o data ulterioara, intrucat acestia nu s-au putut prezenta. in urma acelui accident, pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion au murit.

Dosarul accidentului din Apuseni. Ramona Manescu si Radu Stroe, chemati la audieri la Parchetul General

Fostii ministri Ramona Manescu si Radu Stroe au fost citati, marti, la Parchetul ICCJ pentru a da declaratii in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni, informeaza Mediafax.

Fostul director ROMATSA, audiat in dosarul accidentului din Apuseni

Fostul director al Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), Aleodor Francu, a fost audiat, vineri, de procurorii de la Parchetul instantei supreme in legatura cu producerea accidentului din muntii Apuseni, in urma caruia pilotul.

Dosarul tragediei din Apuseni: Ramona Manescu si Radu Stroe, audiati la Parchet

Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, si fostul ministru de Interne, Radu Stroe, sunt citati in dosarul accidentului aviatic din Apuseni in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta.

Membrii Autoritatii Electorale Permanente, chemati la DNA in dosarul votului din diaspora

Membrii Autoritatii Electorale Permanente vor fi audiati la DNA, in dosarul votului din diaspora. Neregulile privind votul din diaspora au intrat in atentia DNA, dupa ce procurorii anticoruptie au preluat dosarul.

B1 Tv: Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente au adus la DNA documentele solicitate de procurori in dosarul votului din diaspora

Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente au adus, luni, la sediul DNA documentele cerute de procurori in Dosarul votului din diaspora.

VIDEO. Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente au adus la DNA documentele solicitate de procurori in dosarul votului din diaspora

Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente au adus, luni, la sediul DNA documentele cerute de procurori in Dosarul votului din diaspora.

Membrii Autoritatii Electorale Permanente au adus la DNA documentele solicitate in Dosarul votului din diaspora

Membrii Autoritatii Electorale Permanente au sosit la sediul DNA cu documentele solicitate de procurori in Dosarul votului din diaspora. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet a declarat saptamana trecuta ca.

Autoritatea Electorala Permanenta a predat DNA documentele privind dosarul votului din diaspora

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a transmis astazi documentele solicitate miercuri de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul organizarii alegerilor prezidentiale in sectiile din diaspora, AEP subliniind ca nimeni din conducerea ei nu a fost chemat la audieri in aceasta speta.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )