Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, reintors la DNA. Decizia nu este definitiva

B1 B1,
Dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, reintors la DNA. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, sa se reintoarca la DNA. Astfel, se va relua ancheta in dosarul lui Adrian Duicu. Decizia poate fi atacata. continuă pe B1

Dosarul fostului sef al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, se intoarce la DNA

Dosarul de coruptie al lui Adrian Duicu, trimis de Curtea de Apel Bucuresti inapoi la DNA. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, sa se reintoarca la DNA. Astfel, se va relua ancheta in dosarul lui Adrian Duicu. Decizia poate fi atacata.

Probleme in rechizitoriul lui Adrian Duicu. Judecata baronului de Mehedinti se amana

Judecatorul de camera preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti CAB), care verifica rechizitoriu trimis in instanta de procuroriiDirectiei Nationale Anticoruptie DNA) in cazul fostului presedinte al Cosiliului JudeseanCJ) Mehedinti Adrian Duicu, a decis, luni, restituirea dosarul la parchet.

Judecatorii au restituit la DNA rechizitoriul in dosarul lui Adrian Duicu; decizia nu este definitiva

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis luni restituirea la DNA a rechizitoriului intocmit de procurori in dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni de coruptie, transmite Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Dosarul lui Adrian Duicu ar putea fi retrimis la DNA

Dosarul lui Adrian Duicu, fostul presedinte al consiliului judetean Mehedinti, ar putea fi retrimis la DNA. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis reinstrumentarea dosarului in care Duicu este acuzat de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )