Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Abraham: Nu stiu daca instanta va aproba audierea lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Abraham: Nu stiu daca instanta va aproba audierea lui Traian Basescu

Noi probe video au fost depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu, astazi. Este vorba despre inregistrari ale mai multor discutii intre Marian Capatana, familia Anghel si fratele fostului presedinte,. continuă pe Antena3

Noi probe in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu

Noi probe video vor fi depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu, saptamana aceasta. Este vorba despre inregistrari ale mai multor discutii intre Marian Capatana, familia Bercea si fratele fostului.

Bercea Mondial, noi inregistrari BOMBA in dosarul de spaga al fratelui presedintelui Basescu

Noi probe video vor fi depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu, saptamana aceasta. Este vorba despre inregistrari ale mai multor discutii intre Marian Capatana, familia Anghel si fratele fostului.

Un nou termen la Tribunalul Constanta in dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu

Un nou termen in dosarul in care cinci dintre membrii familiei lui Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu are loc astazi la Tribunalul Constanta. Instanta a anuntat la termenul precendent ca ar urma sa fie audiati in calitate de martori Bercea Mondial si Marian Capatana.

Dezvaluirile facute de intermediarul spagii din dosarul lui Bercea Mondial. Marturie: Consilierul lui Basescu stia de mita

Marian Capatana, intermediarul spagii din dosarul lui Bercea Mondial, a facut noi declaratii in fata judecatorilor. Capatana a declarat ca mita, in valoare de 600. 000 de euro, a ajuns la Mircea Bas.

Bercea Mondial, declaratii BOMBA in instanta: Banii sunt la Traian, sunt sigur ca nasu nu minte!

Dezvaluiri incendiare despre implicarea lui Traian Basescu in dosarul spagilor date de Bercea Mondial pentru a cumpara decizii favorabile ale instantelor. Magistratii il audiaza pe Bercea Mondial in procesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )