Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dosarul in care DNA contesta achitarea Marianei Rarinca, amanat pentru 2 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosarul in care DNA contesta achitarea Marianei Rarinca, amanat pentru 2 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat astazi, pentru 2 septembrie, judecarea contestatiei prin care DNA solicita anularea deciziei de achitare in cazul Marianei Rarinca, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

DNA ataca achitarea Marianei Rarinca

24- Curtea de Apel a amanat miercuri sa ia o decizie in privinta achitarii Marianei Rarinca. Procurorii au cerut anularea acestei hotarari, pe motiv ca unul dintre judecatorii din.

UPDATE. Curtea de Apel AMANA judecarea contestatiei DNA in cazul Marianei Rarinca

UPDATE Curtea de Apel a stabilit un nou termen pentru judecarea contestatiei DNA impotriva achitarii Marianei Rarinca. Noul termen stabilit de instanta este 2 septembrie. ---Magistratii Curtii de Apel.

Contestatia in anulare facuta de DNA in cazul Marianei Rarinca va fi judecata de Curtea de Apel pe 2 septembrie

Contestatia prin care DNA solicita anularea deciziei de achitare in cazul Marianei Rarinca va fi judecata pe 2 septembrie, potrivit deciziei luate vineri de Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Agerpres. Mariana.

Contestatia DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, judecata astazi la CAB

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia in anulare depusa de DNA impotriva deciziei de achitare in dosarul Marianei Rarinca.

Contestatia DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, judecata astazi

Continua represiunea impotriva Marianei Rarinca. Magistratii Curtii de Apel judeca cererea DNA de anulare a deciziei de achitare in acest caz. Procurorii DNA spun ca unul dintre judecatorii din completul.

UPDATE. Judecarea contestatiei DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, AMANATA

Contestatia procurorilor DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, acuzata ca ar fi santajat-o pe sefa curtii supreme, Livia Stanciu, va fi judecata miercuri.

Contestatia DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, judecata miercuri

Contestatia procurorilor DNA la decizia de achitare a Marianei Rarinca, acuzata ca ar fi santajat-o pe sefa curtii supreme, Livia Stanciu, va fi judecata miercuri.

DNA contesta masura controlului judiciar pentru Chiliman si cere arestarea sa preventiva

DNA contesta controlul judiciar dat de instanta in dosarul lui Andrei Chiliman si vrea arestarea preventiva pentru primarul sectorului 1, dar si pentru ceilalti acuzati din dosar, informeaza B1 TV. Chiliman a.

DNA contesta in anulare decizia instantei de achitare in cazul Mariana Rarinca

Directia Nationala Anticoruptie contesta in anulare decizia instantei de achitare in cazul Mariana Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe sefa Instantei Supremre, Livia Stanciu, si achitata dupa ce a stat.

Descinderi la procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia. DNA perchezitioneaza casa si biroul lui Emilian Eva

Procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia este anchetat de colegii sai de la DNA. Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Parchetul Tribunalului Iasi si la locuinta procurorului Emilian Eva. Potrivit DNA,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )