Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dosarul Case pentru generali: Dobritoiu, un an cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Dosarul Case pentru generali: Dobritoiu, un an cu suspendare

UPDATE: Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a primit un an cu suspendare in dosarul Case pentru generali. Francisc Radici a primit o pedeapsa de doi ani, doua luni si 20 de zile de inchisoare, iar Floarea Serban si Traian Pigui au fost achitati, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, un an cu suspendare in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de ICCJ, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, informeaza B1 TV. in acelasi dosar Francisc Radici a primit.

Dosarul Case pentru generali: Fost ministru al Apararii, condamnat pentru abuz in serviciu

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de ICCJ, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali.

iCCJ pronunta sentinta in dosarul Case pentru generali

Instanta Suprema ar urma sa anunte, astazi, verdictul in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti 10 generali si colonei au cumparat ilegal locuinte de serviciu la preturi subevaluate.

iCCJ pronunta sentinta in dosarul Case pentru generali

Instanta Suprema ar urma sa anunte, astazi, verdictul in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti 10 generali si colonei au cumparat ilegal locuinte de serviciu la preturi subevaluate.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a scapat de inchisoare, in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la un an de inchisoare cu suspendare,in dosarul Case pentru generali, potrivit.

Corneliu Dobritoiu, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

ACTUALIZARE 15:10 Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, azi, de inalta Curte, la un an de inchisoare cu suspendare, Francisc Radici a primit o pedeapsa de doi ani, doua luni si 20 de zile de inchisoare, iar Floarea Serban si Traian Pigui au fost achitati, in dosarul Case pentru generali.

Dosarul Case pentru generali: iCCJ pronunta, luni, sentinta in cazul lui Corneliu Dobritoiu

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, va afla, luni, sentinta in dosarul in care a fost trimis in judecata legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat, potrivit Agerpres.

Dosarul Case pentru generali. Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si-ar putea afla luni sentinta

Curtea Suprema este asteptata, luni, sa anunte o decizie in dosarul Case pentru generali in care a fost a trimis in judecata fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, alaturi de alti 10 colonei si generali. Acestia au fost acuzati ca au achizitionat locuinte de serviciu in baza unor declaratii false.

VIDEO UPDATE Corneliu Dobritoiu, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Inculpatii din dosarul Case pentru generali, obligati de ICCJ sa plateasca despagubiri de 1,2 mil. lei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat luni sentinta in dosarul in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, va fi suspendat din PNL

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, este suspendat din PNL, potrivit Statutului formatiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )