Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dosarul Colectiv a fost trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosarul Colectiv a fost trimis in judecata

Cei trei patroni de la clubul Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului General, fiind acuzati de savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala si neluarea masurilor legale de securitate in munca. continuă pe Ziarul Bursa

Patronii clubului Colectiv au fost trimisi in judecata pentru ucidere din culpa in forma agravanta, avand ca urmare decesul a 64 de persoane

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica SUPC) din Parchetul General au trimis in judecata dosarul Colectiv, patronii clubului si reprezentanti ai firmei de la care proveneau artificiile, dar si fima care administra clubul. Dosarul este judecat de magistratii de la Judecatoria Sectorului 4.

Procurorii de la Parchetul General au trimis in judecata dosarul Colectiv

Dosarul Colectiv a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul General, informeaza Mediafax. Patronii clubului si reprezentantii firmei care a furnizat artificiile folosite pe 30.

Dosarul Colectiv, trimis in judecata

Procurorii de la Parchetul General au trimis in judecata dosarul Colectiv, patronii clubului si reprezentanti ai firmei de la care proveneau artificiile folosite in Colectiv, urmand sa fie judecati de magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, transmite Mediafax.

Dosarul Colectiv: Primul termen al procesului are loc vineri. Magistratii vor verifica masurile preventive dispuse (VIDEO)

Dosarul Colectiv a fost trimis in instanta, iar vineri are loc primul termen al procesului, informeaza B1 TV. Atat patronii clubului, cat si reprezentantii firmei de artificii, sunt.

Boc, Pogea, Videanu, Sarbu, Puscas si Geoana, vizati de o ancheta DNA disjunsa din dosarul in care Ioan Niculae a fost trimis in judecata

Procurorii DNA care l-au trimis in judecata pe miliadarul Ioan Niculae au disjuns ancheta si au deschis un nou dosar in care sunt vizati mai multi fosti ministri si functionari publici. Printre ei: Emil Boc, Mircea Geoana si Ilie Sarbu, conform Adevarul.

Dosar penal pentru scurgere de informatii din dosarul Colectiv

Procurorii au deschis un dosar penal pentru scurgere de informatii din interiorul institutie. Astfel, procurorul general interimar doreste sa afle cine a dat presei informatii din rechizitoriul in dosarul Colectiv.

Scandal in dosarul Colectiv: Procurorul general interimar deschide dosar penal pentru scurgere de informatii (VIDEO)

Scandal si in dosarul Colectiv. Procurorul general interimar Bogdan Licu deschide dosar penal pentru scurgere de informatii, dupa ce referatul procurorilor a ajuns in presa, informeaza B1.

Parchetul General a deschis un dosar penal pentru scurgeri de informatii din dosarul Colectiv

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a declarat, marti, ca a fost deschis un dosar penal care vizeaza scurgeri de informatii, fiind vorba despre rechizitoriul dosarului Colectiv care nu a fost inca trimis in judecata, insa a aparut in spatiul public, potrivit Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )