Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dosarul Gala Bute: Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
Dosarul Gala Bute: Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea de inlocuire a arestului cu o alta masura mai blanda in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

Pe cine trage Udrea dupa ea in dosarul Gala Bute

Elena Udrea ar putea trage dupa ea inca opt persoane, in dosarul Gala Bute, informeaza stiri pe surse. Printre acestea, nume sonore:1. Silviu Prigoana, candidat PDL la Primaria Generala2. Anca.

iCCJ discuta inlocuirea arestului preventiv pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu

Inalta Curte judeca astazi solicitarile de inlocuire a arestului preventiv depuse de Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, si de Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana apartinand Elenei Udrea, ambii pusi sub acuzare in dosarul Gala Bute.

Instanta suprema judeca joi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca joi contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv. Pe 10 aprilie, Inalta Curte a respins cererea fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, in dosarul 'Gala Bute'.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )