Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dosarul invatatoarei spagare de la Scoala 10 a ajuns la Politie.

România Liberă România Liberă,
Dosarul invatatoarei spagare de la Scoala 10 a ajuns la Politie.

Dosarul deschis pe numele invatatoarei de la Scoala nr. 10 din Capitala acuzata ca cerea cadouri de la parintii elevilor a fost trimis, miercuri, de procurori la Sectia 6 Politie, pentru continuarea cercetarilor, anchetatorii urmand sa stabileasca lista persoanelor care vor fi citate pentru audieri, informeaza Mediafax. Surse din Politie au declarat, miercuri, ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au trimis la Sectia 6 dosarul deschis pe numele invatatoarei Dana . continuă pe România Liberă

invatatoarea de la Scoala 10, cercetata penal pentru spaga.

Invatatoarea de la Scoala 10 care a cerut spaga de la elevi este cercetata penal, dupa ce Inspectoratul Scolar a depus o plangere la Parchet. O echipa a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti analizeaza, incepand de luni, la Scoala nr. 10, daca posibila strangere de fonduri pentru cadouri facute angajatilor este un obicei sau a fost o actiune intamplatoare, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti s-a .

Ancheta la Scoala 10 unde profesorii cereau spaga si cadouri.

O echipa a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti analizeaza, incepand de luni, la Scoala nr. 10, daca posibila strangere de fonduri pentru cadouri facute angajatilor este un obicei sau a fost o actiune intamplatoare, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu. Echipa de analiza a Inspectoratului Scolar s-a deplasat luni la Scoala 10, pentru a analiza posibila strangere de fonduri de la parinti pentru cadourile angajatilor unitatii de invatamant, a spus .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )