Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dosarul Loteria I, amanat pana in 16 iunie, pentru consultarea ICCJ privind aplicarea legii penale

B1 B1,
Dosarul Loteria I, amanat pana in 16 iunie, pentru consultarea ICCJ privind aplicarea legii penale

Judecarea dosarului Loteria I, in care George Copos este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, a fost amanata, joi, pana in 16 iunie. Instanta suprema trebuie sa se pronunte in legatura. continuă pe B1

UPDATE. Dosarul Loteria I,in care este judecat George Copos, amanat pana in 16 iunie

Omul de afaceri George Copos a plans, joi, in sala de judecata, la ultimul termen in dosarul Loteria I, in care a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani de inchisoare cu executare, relateaza B1 TV. Aceeasi pedeapsa a primit-o si fostul director al Companiei Nationale Loteria Romana. Decizia data joi de magistratii Tribunalui Bucuresti este definitiva.

Dosarul Loteria I. George Copos va fi scos astazi din inchisoare pentru a fi dus in fata judecatorilor

Omul de afaceri George Copos va fi scos, joi, din inchisoare si dus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii iau in discutie un nou termen din dosarul Loteria I in care omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscala.

Dosarul Loteria: George Copos asteapta decizia finala in sala de judecata

George Copos a plans, astazi, la inceputul sedintei de judecata din dosarul Loteria I, de la Tribunalul Bucuresti, situatia fiind sesizata si de presedintele completului, care a intrebat ce se intampla, niciunul dintre avocatii omului de afaceri.

Dosarul Loteria I: George Copos a izbucnit in plans la tribunal

Omul de afaceri George Copos a izbucnit in plans joi la Tribunalul Bucuresti in timpul desfasurarii procesului Loteria I, in care a fost condamnat anterior de o alta instanta la patru ani de inchisoare cu executare, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )