Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dosarul lui Berbeceanu, fabricat dupa ce acesta a refuzat sa faca o numire dorita de Muresan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul lui Berbeceanu, fabricat dupa ce acesta a refuzat sa faca o numire dorita de Muresan

Dosarul lui Traian Berbeceanu ar fi fost fabricat dupa ce acesta ar fi refuzat solicitarea lui Ioan Muresan de a-l numi sef de serviciu pe ofiterul Alin Muntean, reiese din ordonanta DNA privind urmarirea penala a sefului DIICOT Alba, a lui Muntean si. continuă pe Wall-Street Ro

DNA: Dosarul lui Berbeceanu, FABRICAT dupa ce acesta a refuzat sa faca o numire dorita de seful DIICOT Alba

Dosarul lui Traian Berbeceanu ar fi fost fabricat dupa ce acesta ar fi refuzat solicitarea lui Ioan Muresan de a-l numi sef de serviciu pe ofiterul Alin Muntean, reiese din ordonanta DNA privind urmarirea penala a.

Dosarul lui Traian Berbeceanu, fabricat dupa ce acesta a refuzat sa faca o numire dorita de Muresan

Dosarul lui Traian Berbeceanu ar fi fost fabricat dupa ce acesta ar fi refuzat solicitarea lui Ioan Muresan de a-l numi sef de serviciu pe ofiterul Alin Muntean, scrie Mediafax. Din ordonanta de efectuare a.

DNA: Dosarul lui Berbeceanu a fost fabricat, pentru ca a refuzat sa faca o numire dorita de ...

Dosarul lui Traian Berbeceanu ar fi fost fabricat dupa ce acesta ar fi refuzat solicitarea lui Ioan Muresan de a-l numi sef de serviciu pe un ofiter, reiese din ordonanta DNA privind urmarirea penala a sefului DIICOT Alba, relateaza Mediafax. Din ordonanta de efectuare a urmaririi penale fata de suspecti a reiesit ca, in dosarul lui Berbeceanu, instrumentat de DIICOT Alba, acestuia i s-a imputat in esenta ca, prin prisma atributiilor sale de serviciu ca sef al BCCO Alba, cu grad de comisar .

Ancheta: Dosarul politistului Berbeceanu, contrafacut de colegii sai.

Procurorii anticoruptie l-au audiat ieri pe seful DIICOT Alba, suspectat ca a folosit martori mincinosi si probe false impotriva ofiterului. Dosarul in care fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba, Traian Berbeceanu, este cercetat pentru ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere ar fi, intr-adevar, contrafacut, sustin procurorii DNA. Anchetatorii suspecteaza faptul ca seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, un ofiter al BCCO .

UPDATE Procurorul sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal de DNA pentru nereguli grave in dosarul Traian Berbeceanu

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor sau de folosirea de declaratii obtinute in urma unor favoruri acordate persoanelor audiate. UPDATE: Ora 23:00 Traian Berbeceanu: Am avut incredere in DNA, dar am incredere si in structurile DIICOT.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )