Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca din 15 noiembrie la Inalta Curte. Termenul a fost devansat cu doua luni

Hotnews Hotnews,
 Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca din 15 noiembrie la Inalta Curte. Termenul a fost devansat cu doua luni

Dosarul Frauda la referendum, in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, va incepe in 15 noiembrie, dupa ce instanta suprema a admis cererea DNA si a schimbat primul termen de judecare a cauzei, stabilit initial la 18 februarie 2014, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca din 15 noiembrie la Inalta Curte

Dosarul Frauda la referendum, in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, va incepe in 15 noiembrie, dupa ce instanta suprema a admis cererea DNA si a schimbat primul termen de judecare a cauzei, stabilit initial la 18 februarie 2014, informeaza Mediafax.

FRAUDA REFERENDUM. Dosarul lui Liviu Dragnea, judecat cu trei luni mai devreme.

Dosarul Frauda la referendum, in care este acuzat si vicepremierul Liviu Dragnea, va fi judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA, relateaza Mediafax. Primul termen in dosarul privind fraudarea referendumului va fi in 15 noiembrie, in loc de 18 februarie. Citeste si: DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede Instanta a admis astfel cererea transmisa in 9 octombrie de Directia Nationala Anticoruptie, care .

Dosarul Referendumul. Procesul in care Liviu Dragnea este acuzat de coruptie se va judeca cu trei luni mai devreme

Liviu Dragnea va fi judecat cu trei luni mai devreme, dupa ce Curtea Suprema a aprobat cererea procurorilor anticoruptie de preschimbare a termenului in dosarul vicepremierului, acesta fiind stabilit pentru 15 noiembrie. Initial, termenul fixat de instanta a fost 18 februarie 2014.

Liviu Dragnea discuta cu Eugen Nicolaescu, Raed Arafat si Radu Stroe descentralizarea in Sanatate si Politie

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, discuta marti dupa-amiaza cu Eugen Nicolaescu, Raed Arafat si Radu Stroe descentralizarea in Sanatate si Politie. Dragnea a spus la inceputul sedintei ca in aceasta intilnire se pun la punct ultimele detalii legate de proiectul de lege, indicind astfel ca descentralizarea nu se va face prin Ordonanta de Urgenta. Reamintim ca saptamina trecuta liderii PSD si PNL au cazut de acord asupra trecerii la Consiliile Judetene ale unor institutii aflate in subordinea ministerelor Agriculturii, Mediului, Muncii, Tineretului. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea declaratiile de presa programate pentru ora 17.

DNA cere preschimbarea termenului de judecare a dosarului lui Liviu Dragnea

Procurorii DNAau cerut ICCJ preschimbarea primului termen de judecare a dosarului in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, relateaza Mediafax. Acestia sustin ca termenul stabilit la 18.

Dragnea: Firmele din Romania, interesate de mai multe produse din Malaezia

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat astazi, in cadrul unei intalniri cu o delegatie din Malaezia, ca firmele din tara noastra manifesta interes pentru lemn pretios, peste si fructe de mare, cauciuc natural, fructe exotice, ulei de palmier, cacao, conform unui comunicat de presa.

Lucian Papici, interviu in Kamikaze: Dosarul Liviu Dragnea a pornit de la informatii coplesitoare din partea serviciilor secrete legate de o frauda de proportii la referendum. Cat a fost procuror, Ponta nu m-a impresionat cu nimic

Procurorul Lucian Papici povesteste, intr-un interviu acordat revistei Kamikaze, ca dosarul Referendumului, in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, a pornit de la informatii coplesitoare din partea serviciilor secrete) cum ca se pregateste o frauda de proportii la referendum.

Procesul lui Liviu Dragnea, in dosarul Referendumului, incepe mai devreme

Procesul in care vicepremierul Liviu Dragnea este judecat pentru frauda la referendum incepe mai devreme. Primul termen a fost devansat cu trei luni, la cererea procurorilor DNA. Astfel, Dragnea trebuie sa se prezinte.

DNA cere devansarea termenului de judecare a dosarului lui Liviu Dragnea

Procurorii au cerut ICCJ preschimbarea primului termen de judecare a dosarului in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, pe motiv ca termenul stabilit la 18 februarie 2014 este prea lung si nu se asigura principiul judecarii cu celeritate a cauzei, scrie Mediafax.

DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede.

Procurorii DNA au cerut judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede, informeaza Mediafax. Procurorii anticoruptie au transmis in 9 octombrie o cerere prin care solicita judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) preschimbarea datei la care sa inceapa judecarea dosarului Frauda la referendum. Acestia au aratat in cerere ca primul termen de judecata, stabilit de instanta la 18 februarie 2014, este prea lung si ar trebui .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )