Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dosarul MediaPro: Andrei Boncea, sotul Loredanei Groza, dus pe sus la audieri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul MediaPro: Andrei Boncea, sotul Loredanei Groza, dus pe sus la audieri

Peste 30 de persoane sunt urmarite penal de procurorii Parchetului Capitalei pentru evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. In acest sens, anchetatorii fac, joi, 41 de perchezitii in trei judete din tara si in. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul MediaPro: Andrei Boncea, sotul Loredanei Groza, dus la audieri

Peste 30 de persoane sunt urmarite penal de procurorii Parchetului Capitalei pentru evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. In acest sens, anchetatorii fac, joi, 41 de perchezitii in trei judete din tara si in.

Andrei Boncea, sotul Loredanei Groza, adus cu mandat la audieri in dosarul MediaPro

Andrei Boncea, sotul Loredanei Groza, adus cu mandat la audieri in dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. Acesta a fost dus la sediul Politiei Capitalei, unde se fac audierile, cu mandat de aducere. Stiire in.

Sotul Loredanei Groza, audiat in dosarul de evaziune de la MediaPro

Sotul Loredanei Groza este audiat la Politia Capitalei in dosarul de evaziune de la MediaPro. Andrei Boncea a fost adus de politisti cu mandat de aducere. in aceasta dimineata, au avut loc zeci de perchezitii.

Probleme pentru Adrian Sarbu: 41 de perchezitii au loc in dosarul Mediapro, fiind suspectate infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului Capitalei si politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza, joi, 41 de perchezitii in dosarul Mediapro, informeaza B1 TV. Potrivit informatiilor.

Perchezitii in dosarul MediaPro. Peste 30 de persoane, urmarite penal pentru spalare de bani

Peste 30 de persoane sunt urmarite penal de procurorii Parchetului Capitalei pentru evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul MediaPro. in acest sens, anchetatorii fac, joi, 41 de perchezitii in trei judete din tara si in Capitala.

41 de perchezitii in dosarul Mediapro, unde exista un prejudiciu de 15 milioane de euro. 32 de persoane, suspectate de evaziune si spalare de bani

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, 41 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Arges si Braila, in dosarul Mediapro, conform B1 TV. 32 de persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au 27 de mandate de aducere.

Perchezitii ample in dosarul Mediapro: 32 de persoane urmarite penal

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala fata de 32 de persoane din grupul Mediapro, suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit Hotnews. ro, care mentioneaza ca s-au desfazurat.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )