Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dosarul Microsoft. DNA i-a trimis in judecata pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae

Adevărul Adevărul,
Dosarul Microsoft. DNA i-a trimis in judecata pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa trimita in judecata o parte din inculpatii din dosarul Microsoft, respectiv pe fostul ministru Gabriel Sandu, pe fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, dar si pe afaceristii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae. continuă pe Adevărul

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost trimisi luni in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft. Informatia nu a fost confirmata inca de DNA, dar dosarul a fost inregistrat deja la Inalta Curte de Casatie si Justitie, nefiind stabilit primul termen de judecata, anunta Agerpres.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae si primarul suspendat Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata, luni, pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft,.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul ministru Gabriel Sandu, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru au fost trimisi in judecata in dosarul Microsoft, informeaza.

Cocos, Sandu, Pinalti si NIRO, trimisi in judecata in dosarul Microsoft pentru trafic de influenta. Se continua ancheta pentru spalarea de bani

Oamenii de afaceri Dorin Cocos, Sandu Gheorghe, Gheorghe Stefan, zis Pinalti si Dumitru Nicolae, zis NIRO, au fost trimisi, luni, in judecata, in dosarul Microsoft, pentru trafic de influenta si banii primiti pentru aceasta infractiune. Spalarea banilor de catre cei patru inculpati - in total, de ordinul zecilor de milioane de euro-, a ramas in investigare .

Elena Udrea a scapat de arest in Dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de arest in dosarul Microsoft. Procurorii nu au mai cerut prelungirea madatului de arestare la domiciliu. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului se afla acum in arest preventiv.

Elena Udrea a scapat de masurile preventive in dosarul Microsoft: Procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu in dosarul Microsoft. Procurorii nu au cerut prelungirea masurii dupa data de 17 martie, atunci cand a expirat termenul stabilit de instanta. in schimb in dosarul in.

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, precum si primarul suspendat Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata, luni, pentru fapte de coruptie in legatura cu modul in care au fost atribuite licente.

Cocos, Sandu si Pinalti, trimisi in judecata

Fostul ministru Gabriel Sandu, omul de afaceri Dorin Cocos si Gheorghe Stefan, cunoscut si dupa numele Pinalti, au fost trimisi in judecata in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )