Libnet.ro
UNICEF

00:08

Dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, asteptati azi la DNA pentru audieri

Adevărul Adevărul,
Dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, asteptati azi la DNA pentru audieri

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, si Serban Mihailescu, fostul secretar general al Guvernului, sunt asteptati, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati in dosarul Microsoft. continuă pe Adevărul

UPDATE Dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, reprogramati la DNA pentru audieri

Audierea Ecaterinei Andronescu, fostul ministru al Educatiei, si a lui Serban Mihailescu, fostul secretar general al Guvernului, a fost reprogramata pentru sfarsitul saptamanii. Cei doi sunt asteptati la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) inca de saptamana trecuta pentru a fi audiati in dosarul Microsoft.

Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, asteptati astazi la DNA

Ecaterina Andronescu fost ministru al Educatiei) si Serban Mihailescu fost secretar general al Guvernului) sunt asteptati azi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru audieri in dosarul Microsoft, transmit surse din presa.

Dosarul Microsoft. Cocos, Pinalti, Sandu si Dumitru, in arest inca 30 de zile

Instanta suprema a decis, marti, ca Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la aceeasi instanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )