Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Microsoft. Reactia lui Emil Boc la acuzatiile lui Gabriel Sandu

România Liberă România Liberă,
Dosarul Microsoft. Reactia lui Emil Boc la acuzatiile lui Gabriel Sandu

Fostul premier Emil Boc neaga ca ar fi primit bani de la fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, drept finantare pentru PDL, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Gabriel Sandu sustine ca i-ar fi dat mita lui Emil Boc. Fostul premier: Resping aceste acuzatii. Eu l-am remaniat din functia de ministru (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, urmarit penal in dosarul Microsoft, a afirmat ca i-ar fi dat mita fostului premier Emil Boc. Acuzatiile au fost respinsa insa de primarul municipiului.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL

O parte din spaga din Dosarul Microsoft a ajuns in conturile PDL, a dezvaluit Gabriel Sandu in fata procurorilor DNA. Emil Boc stia despre acest lucru, a spus fostul minisru. Greii din dosarul Microsoft incep sa.

Dosarul Microsoft. Din inchisoare, Gabriel Sandu ar fi turnat 3 PDL-isti

Incep sa apara noi informatii din Dosarul Microsoft, dupa o perioada destul de lunga in care nu s-a mai intamplat nimic notabil. Se aude ca fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, ar.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL. Legatura dintre Microsoft si Udrea

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. O parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. in fata procurorilor, Nicolae Dumitru l-ar fi turnat.

Cezar Preda: Boc are numeroase defecte, dar nu este corupt

Deputatul Cezar Preda a declarat, astazi, ca nu are cunostinta despre presupusele fapte de coruptie mentionate in denuntul fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu 2008-2010), inculpat in dosarul Microsoft, si ca Emil Boc are numeroase defecte, dar nu este corupt, scriu surse din presa.

RealitateaTV: Gabriel Sandu a recunoscut ca mita a ajuns la fosti ministri

ACTUALIZARE 16:19 Videanu: Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft Fostul ministru al economiei in perioada 2008-2010, Adriean Videanu, a respins categoric orice asociere a numelui sau cu dosarul Microsoft, in urma informatiilor aparute conform carora Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor acuzat in dosar ar fi declarat in fata procurorilor ca mita ar fi ajuns la fosti ministri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )