Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul mortii lui Condrea: Principalul martor ar fi fost saltat de politisti pentru ca nu s-a prezentat la audieri (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul mortii lui Condrea: Principalul martor ar fi fost saltat de politisti pentru ca nu s-a prezentat la audieri (VIDEO)

Principalul martor in cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea a fost ridicat de politisti pentru a fi dus la audieri la Parchetul General, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. continuă pe B1

Principalul martor in cazul mortii lui Condrea: Nu se mai vedea interiorul masinii. La aproape un metru de fiare era un cadavru, apoi i-am vazut capul ingropat in pamant (VIDEO)

Gabriela Pelin, principalul martor in cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea, a fost audiata miercuri la Parchetul General. Ulterior, aceasta a povestit jurnalistilor tot ce a vazut in se.

Dosarul mortii lui Dan Condrea, coordonat de procurorul care s-a ocupat de cazul Elodia

Dosarul privind presupusul deces al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in accidentul rutier produs duminica seara in Buftea va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a declarat.

Radu Tudor explica cum putem pune capat scenaritei care s-a creat in jurul mortii lui Condrea

Jurnalistul Radu Tudor a spus, miercuri, ca un comunicat oficial din partea IML ar putea pune capat speculatiilor care s-au creat in jurul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. As vrea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )