Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dosarul Referendumul. Motivele pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Dosarul Referendumul. Motivele pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea

Fostul ministru alDezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, si-a folosit influentasi autoritatea provenind din functia de conducere detinuta in cadrul PSD pentru a comite infractiuni. Asta arata magistratii Curtii Supreme in motivarea deciziei prin care l-au condamnat pe Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

Atentatul de la Boston: Atacatorul a fost condamnat la moarte, dar poate face apel

Autorul atacului de la Boston, Djohar Tarnaev, a fost condamnat la moarte, dar decizia nu este definitiva. Apararea are 14 zile la dispozitie pentru a face apel. La tribunal, tanarul de 21 de ani a cerut scuze pentr.

Jokar Tarnaev, autorul atentatelor de la Boston din 2013, a fost condamnat la moarte

Jokar Tarnaev, autorul atentatelor de la Boston, a fost condamnat la moarte de un judecator federal, la scurt timp dupa ce si-a cerut pentru prima data iertare in public pentru faptele comise, informeaza B1 TV. Va.

Cioaca de Neamt si-a primit sentinta definitiva. Narcis Tutuianu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca si-a ucis fosta sotie

Narcis Costel Tutuianu, fostul sot al Ramonei Pruteanu, tanara disparuta in ianuarie 2012, a fost condamnat astazi de magistratii Curtii de Apel Bacau la 20 de ani de inchisoare. Pedeapsa este cu doi ani mai mica decat cea pronuntata de prima instanta, in octombrie 2014.

Autorul atentatelor de la Boston a fost condamnat la moarte

Autorul atentatelor de la Boston, Djohar Tsarnaev, a fost condamnat oficial la moarte miercuri de un judecator federal, la putin timp dupa ce si-a cerut pentru prima data iertare in public pentru faptele comise,.

Grecul Passaris care a ucis doi oameni pe teritoriul tarii a fost condamnat la inchisoare pe viata de Tribunalul Galati

Asasinul grec Kostas Passaris care este autorul a cel putin trei jafuri pe teritoriul Romaniei in cursul carora a asasinat cu sange rece doi oameni a fost condamnat la inchisoare pe viata. Tribunalul Galati a.

Motivare Curtea de Apel Bucuresti. De ce a fost condamnat Dan Diaconescu

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a stabilit ca interceptarile telefonice si ambientale facute de procurorii DNA, in dosarul lui Dan Diaconescu, sunt relevante pentru practicile ilegale folosite de fondatorul OTV.

Atentatorul din Boston a fost condamnat la moarte

Djohar Tsarnaev, atentatorul din Boston, si-a cerut scuze, in instanta, pentru victimele si pagubele pe care le-a creat, dupa ce instanta l-a condamnat oficial la moarte, informeaza BBC.

Bucuresti: Taximetristul care a agresat sexual si a talharit o tanara a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

In luna februarie a acestui an, o tanara din Capitala povestea ca a fost agresata sexual si talharita de un taximetrist. Aceastsa lusase un taxi din Centrul Vechi in jurul orei 4 dimineata, dar in loc sa.

Varsta ideala pentru casatorie: sase motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani si nu mai devreme

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!1. Ti-ai mancat malaiul cu alte cuvinte, pana la 30 de ani cu siguranta ai avut parte de o viata amo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )