Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Retrocedari ilegale. Andrei Hrebenciuc cere sa fie judecat prin procedura simplificata

Adevărul Adevărul,
Dosarul Retrocedari ilegale. Andrei Hrebenciuc cere sa fie judecat prin procedura simplificata

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD Viorel Hrebenciuc, a cerut, prin intermediul avocatului sau, sa fie judecat prin procedura simplificata dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat in dosarul Retrocedari ilegale de paduri. continuă pe Adevărul

Dosarul retrocedarilor ilegale de paduri: De ce vrea Andrei Hrebenciuc sa fie judecat prin procedura simplificata

Andrei Hrebenciuc, judecat in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, a cerut, vineri, sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat de procurorii anticoruptie.

Andrei Hrebenciuc si-a RECUNOSCUT faptele si cere sa fie judecat prin procedura simplificata

Andrei Hrebenciuc, judecat in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, a cerut, vineri, prin avocatul sau, sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este.

Andrei Hrebenciuc solicita judecarea sa prin procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele

Andrei Hrebenciuc, judecat in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, a cerut, vineri, prin avocatul sau, sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat de procurorii anticoruptie.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut faptele de care este acuzat in dosarul retrocedarilor ilegale. El a cerut aplicarea in cazul sau a procedurii simplificate

Andrei Hrebenciuc a cerut sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat de catre procurori in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, transmite.

Andrei Hrebenciuc si-a recunoscut faptele in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc, fiul omului de afaceri Viorel Hrebenciuc, cercetat in prezent in arest la domiciliu, si-a recunoscut faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care este acuzat de spalare de bani, transmit surse din presa.

Remus Truica, audiat la DIICOT in dosarul creditelor ilegale

Remus Truica a sosit in aceasta dimineata la sediul DIICOT pentru audieri in dosarul creditelor ilegale de la BRD, in care procurorii l-au pus sub control judiciar. Omul de afaceri e acuzat ca a adus bancii un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )