Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul retrocedarilor de paduri: Seful Inspectoratului Silvic din Focsani, retinut pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Dosarul retrocedarilor de paduri: Seful Inspectoratului Silvic din Focsani, retinut pentru luare de mita

Seful Inspectoratului Silvic si Vanatoare Focsani, Alexandru Lefter, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita, in dosarul retrocedarilor de paduri, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Dosarele erau numite placinte, iar deputatul era numit Spitalul

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, cu putin inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Nu si Paltin Sturdza, care neaga orice implicare.

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Dosarele erau numite placinte, iar deputatul era numit Spitalul (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, cu putin inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Nu si Paltin Sturdza, care neaga orice implicare.

Surse: DNA a luat la puricat Uniunea Comunelor Graniceresti din Nasaud, in dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt implicati politicieni de varf

Procurorii DNA au descins marti dimineata in Nasaud, la sediul Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene. Se pare ca descinderea DNA are legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri si cu dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt cercetate nume mari din politica romaneasca.

Dosarul retrocedarilor ilegale este la final: Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele, Paltin Sturdza nu. Stenograme: Numele de cod din dosar/ Ce sfat i-a dat Hrebenciuc lui Adrian Nastase

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele de care este acuzat, arata procurorii DNA, care se pregatesc sa finalizeze dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si sa il trimita in instanta, dupa ce au cerut prelungirea cu 15 zile a masurilor preventive luate in cazul inculpatilor din dosar, scrie Mediafax. Vezi in articol stenograme din dosarul retrocedarilor ilegale.

De ce treneaza dosarul Retrocedarilor

Unul dintre cele mai celebre dosare penale din Constanta bate pasul pe loc. Este vorba despre dosarul Retrocedarilor, in care sunt acuzate 37 de persoane, printre care se numara primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Urmarirea penala in dosar a inceput in decembrie 2005, iar peste trei ani, in 25 octombrie 2008, cei 37 au fost trimisi in judecata. Dosarul a ajuns la termenul cu numarul 62 s-a intamplat luni la Curtea de Apel Bucuresti), dar este departe de un verdict.

Dosarul retrocedarilor ilegale: Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial fapta

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele de care este acuzat, arata procurorii DNA, care se pregatesc sa finalizeze dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si sa il trimita in instanta, dupa ce au cerut prelungirea cu 15 zile a masurilor.

STENOGRAME: 'placinte' si 'internari' printre numele de cod din dosarul retrocedarilor. Hrebenciuc era Spitalul

Numele de cod pe care inculpatii din dosarul retrocedarilor ilegale il foloseau cand vorbeau de Viorel Hrebenciuc era spitalul, dosarele erau placinte, iar aranjamentele erau internari, in timp ce instantele si.

Alexandru Lefter, seful Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic si Vanatoare Vrancea, retinut pentru luare de mita

Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti l-au retinut aseara, pentru 24 de ore, pe seful ITRSV Vrancea, Alexandru Lefter, pentru de luare de mita.

Dosarul retrocedarilor ilegale de padure. DNA: Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele, Sturdza, nu

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele de coruptie de care este acuzat de procurorii DNA Brasov, in dosarul privind retrocedarea ilegala, in favoarea lui Gheorghe Paltin Sturdza, a.

Dosarul Retrocedarilor ilegale. Viorel Hrebenciuc, nume de cod Spitalul, a recunoscut partial acuzatiile. Aranjamentele erau numite internari

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele de coruptie pentru care este acuzat in dosarul celor 43. 000 de hectare de padure ce urmau sa fie retrocedate ilegal, sustin procurorii DNA. Ioan Adam, implicat si el in afacere, a formulat denunt impotriva judecatorului care ar fi dat sentinta stramba. Detalii picante despre sfaturile date de Hrebenciuc fostului premier Adrian Nastase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )