Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dosarul tiganca imputita a fost redeschis: Traian Basescu, cercetat pentru furt si insulta

B1 B1,
Dosarul tiganca imputita a fost redeschis: Traian Basescu, cercetat pentru furt si insulta

Dosarul tiganca imputita a fost redeschis. Judecatorii au confirmat redeschiderea urmaririi penale pentru furt, furt calificat si insulta pe numele lui Traian Basescu, informeaza Mediafax. Dosarul se. continuă pe B1

Se impute treaba pentru Traian Basescu. Dosarul Tiganca imputita va fi REDESCHIS

Judecatorii au confirmat redeschiderea urmaririi penale pentru furt, furt calificat si insulta pe numele lui Traian Basescu, cu privire la faptul ca fostul sef al statului a folosit, in 2007, apelativul.

Judecatoria Sectorului 1, despre dosarul Casa din Mihaileanu: Traian Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Faptele nu s-au prescris

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale, arata Judecatoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Basescu, cercetat pentru furt. Judecatorii confirma redeschiderea cercetarilor penale in cazul tiganca imputita

Judecatorii au confirmat redeschiderea urmaririi penale pentru furt, furt calificat si insulta pe numele lui Traian Basescu, cu privire la faptul ca fostul sef al statului a folosit, in 2007, apelativul tiganca imputita la adresa unei jurnaliste si i-a luat acesteia telefonul mobil.

Judecatorii confirma redeschiderea cercetarii lui Traian Basescu in cazul tiganca imputita

Judecatorii au confirmat redeschiderea urmaririi penale pentru furt, furt calificat si insulta pe numele lui Traian Basescu, cu privire la faptul ca fostul sef al statului a folosit, in 2007, apelativul tiganca imputita la adresa unei jurnaliste si i-a luat acesteia telefonul mobil.

De ce a dat instanta unda verde pentru anchetarea lui Traian Basescu in dosarul Casa din Mihaileanu

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale. Asa se arata in motivarea deciziei prin care Judecatoria Sectorului 1 a fost de acord cu propunerea procurorilor de redeschidere a dosarului.

Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul ''Casa din Mihaileanu ''

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu, in care Traian Basescu este cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii, a fost redeschisa, arata Judecatoria Sectorului 1, motivand ca ea a fost supendata pe motivul imunitatii, insa faptele nu s-au prescris.

Traian Basescu la B1 Tv: Tiberiu Nitu e vanator de fost presedinte, Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie. Nu imi este frica de evolutia dosarelor mele. Intotdeauna am respectat legea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 Tv, intrebat daca se teme ca va fi condamnat sau arestat, ca Nu si nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamanturile. Intotdeauna am respectat legea. Basescu l-a acuzat pe procurorul general Tiberiu Nitu ca incearca un fel de vanatoare si nu e omul care sa nu ii fie recunoscator celui care l-a propus si a amintit ca Victor Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie alaturi de Udrea. Ponta s-a intors la Ana Pauker: adversarii ii distrugem cu institutiile statului. Fostul sef al statului a adaugat ca Mi se pare o exagerare, dupa ce aceste dosare au fost inchise, nu pe motiv de imunitate, ci pe motiv ca nu exista fapta, au fost cercetate si inchise.

Traian Basescu, despre dosarul Referendumului: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada a fraudarii. Daca eu vad un vinovat, eu vad la acel slugoi din sectia de votare

Traian Basescu a declarat duminica seara, cu privire la dosarul Referendumului, ca nu considera ca este neaparat vina lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat in acest dosar. Mai degraba, ar fi vina.

Traian Basescu: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada ca referendumul a fost fraudat

Traian Basescu a declarat duminica seara pentru B1 TV, ca faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat in dosarul Referendumului, nu este o dovada ca votul a fost fraudat.

Ce spune Traian Basescu despre dosarul Microsoft

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pentru B1 TV cu privire la dosarul Microsoft ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica nu s-au dus din proprie initiativa la DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )