Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu este asteptat la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu este asteptat la Curtea Suprema

Curtea Suprema judeca miercuri un nou termen in dosarul Transformatorul in care ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, si fratele sau sunt acuzati ca ar fi cumparat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit si vandut apoi societatii Electrica Moldova. Prejudiciul se ridica la peste sapte milioane de lei. continuă pe Adevărul

ICCJ a respins expertizele cerute in dosarul Transformatorul si a stabilit un termen final.

UPDATE: Instanta suprema a respins, miercuri, expertizele tehnica si financiar-contabila solicitate de avocatii din dosarul Transformatorul, in care este judecat Relu Fenechiu, si a stabilit ca in 4 iulie sa fie prezentate pledoariile finale, scrie Mediafax. Instanta suprema a continuat miercuri dezbaterile in dosarul Transformatorul, in care ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata, fapte comise in .

Dosarul Transformatorul, aproape de final. Fenechiu, asteptat la Curtea Suprema.

Ministrul Transporturilor este asteptat, miercuri, la Curtea Suprema unde se judeca un nou termen in dosarul Transformatorul, transmite Realitatea TV. In iunie 2012, Relu Fenechiu a fost trimis in judecata in dosarul Transformatorul. Fenechiu a fost acuzat de Directia Nationala Anticoruptie ca ar fi cumparat zeci de transformatoare vechi pe care le-a vandut ulterior la suprapret societatii Electrica Moldova pentru 2. 5 milioane euro. Este vorba despre o serie de contracte pe care Relu .

Inalta Curte: Ultimul termen in dosarul Transformatorul, in care este inculpat si ministrul Relu Fenechiu, pe 4 iulie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) le-a pus in vedere, miercuri, avocatilor inculpatilor din dosarul Transformatorul sa depuna concluzii scrise pentru data de 4 iulie, cand va avea loc ultimul termen al procesului in care deputatul PNL Relu Fenechiu a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si abuz in serviciu contra intereselor publice, informeaza Agerpres.

Dosarul Bani de campanie. Deputatul Ion Stan, asteptat luni la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme judeca luni un nou termen in dosarul in care deputatul Ion Stan este acuzat de trafic de influenta dupa ce, in perioada 12-14 noiembrie 2012 ar fi pretins de la un om de afaceri 130. 000 de lei, bani ce urma sa ii foloseasca pentru combustibilul necesar unor autoturisme folosite in campania electorala, dar si pentru a cumpara produse alimentare ce urmau sa fie impartite in preajma alegerilor parlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )