Libnet.ro
UNICEF

00:08

Doua adolescente si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DN 2 C

Adevărul Adevărul,
Doua adolescente si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DN 2 C

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, pe DN 2 c, pe raza localitatii Caldarasti. Doua adolescente din localitatea Padina si-au pierdut viata iar alti doi tineri au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara. continuă pe Adevărul

VIDEO Doua adolescente si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DN 2 C

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, pe DN 2 c, pe raza localitatii Caldarasti. Doua adolescente din localitatea Padina si-au pierdut viata iar alti doi tineri au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara.

Accident extrem de grav in Buzau. Doua femei si-au pierdut viata

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs in judetul Buzau. Un autoturism ce se deplasa pe DN2C dinspre Padina spre Buzau a intrat in.

Tanar de 18 ani si-a pierdut viata la scaldat

Un baiat de 18 ani si-a pierdut viata ieri dupa-masa dupa ce a plecat al scaldat. Martorii au alertat salvatorii, cand au observat ca tanarul din satul Chircaiesti, Causeni nu iesea din apa.

Celebra mumie Otzi descoperita in gheturile Alpilor si-a pierdut viata din cauza unei lovituri puternice la cap

Otzi, Omul Gheturilor, celebra mumie gasita acum doua decenii in Alpi, a murit din cauza unei lovituri puternice la cap, si nu din cauza unei sageti, cum se crezuse anterior, noteaza publicatia Medical Daily. Otzi a murit acum 5. 300 de ani, dar se stiu despre el detalii uluitoare, cum ar fi continutul ultimului pranz. Despre moartea lui s-au emis multe ipoteze, dar tehnologia avanseaza si le schimba.

Accident grav la Barlad: un tanar si-a pierdut viata, iar alti patru au fost raniti

Un tanar in varsta de 24 de ani, din municipiul Barald, a murit, in aceasta dimineata, dupa ce masina in care se afla si era condusa de un prieten s-a izbit violent de un transformator electric aflat pe un trotuar. Din fericire, ceilalti patru pasageri au ramas in viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )