Libnet.ro
UNICEF

06:00

DOUA AVIOANE pentru misiuni umanitare de urgenta, DONATE statului roman de catre un miliardar roman si o banca

Antena3 Antena3,
DOUA AVIOANE pentru misiuni umanitare de urgenta, DONATE statului roman de catre un miliardar roman si o banca

Gest incredibil de frumos facut de un om de afaceri din Romania. Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta. continuă pe Antena3

Ion Tiriac si o banca comerciala au donat statului doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca comerciala din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta.

Ion Tiriac si o banca au donat autoritatilor doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta, a anuntat, luni seara, vicepremierul Liviu Dragnea, la intrunirea Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, potrivit Mediafax.

Ion Tiriac si o banca comerciala au donat autoritatilor doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca comerciala din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta, a anuntat, luni seara, vicepremierul Liviu Dragnea, la intrunirea Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, potrivit Mediafax.

Omul de afaceri Ion Tiriac a donat un avion turbojet, pentru misiuni umanitare.

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, relateaza Mediafax. Astazi, cineva a hotarat sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, impreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce intocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest .

Bravo! Ion Tiriac si o banca au donat un avion turbojet pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern.

Ion Tiriac si o banca au donat cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern, potrivit Mediafax.

Comandamentul pentru situatii de urgenta s-a reunit la Guvern

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta s-au reunit la Guvern, astazi, la ora 20.

Comandamentul pentru situatii de urgenta s-a reunit in aceasta seara

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta s-au reunit din nou la Guvern, luni, la ora 20. Vicepremierul Liviu Dragnea a spus ca, spre judetele care s-au aflat sub incidenta codului rosu au plecat.

Buzau: DN 2, deschis doar pentru cazurile de urgenta si autoturismele blocate pe drum

Circulatia pe DN2, inchisa sambata la pranz din cauza viscolului, a fost reluata, luni dupa-amiaza, in judetul Buzau, pentru cazurile de urgenta si pentru autovehiculele cu greutatea de pana in 3,5.

Comandamentul pentru situatii de urgenta se reuneste in aceasta seara

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta se reunesc din nou la Guvern, luni, la ora 20. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )