Libnet.ro
UNICEF

11:30

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata maine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata maine

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata maine, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015, iar fondul de premiere va fi de un milion de lei, urmand a fi acordate maximum 100 de premii. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici anunta o noua extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale pana la sfarsitul lunii iunie, chiar daca mai sunt putine zile pana atunci

Ministerul Finantelor Publice va organiza, pana la finalul acestei luni, a doua loterie a bonurilor fiscale, insa cu un regulament modificat, astfel incat sa fie maximum 100 de cattigatori, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la televiziunea publica.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc extragerea

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Loteria bonurilor fiscale: a doua extragere va avea loc astazi. Ai strans bonurile fiscale?

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata astazi, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

Loteria bonurilor fiscale: a doua extragere va avea loc duminica. Ai strans bonurile fiscale?

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

A doua extragere pentru Loteria bonurilor fiscale va avea loc astazi

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata astazi, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

Loteria Bonurilor Fiscale. O noua extragere va fi duminica, 28 iunie. Cum vor fi desemnati cei 100 de castigatori

A doua extragere ocazionala a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizata duminica, 28 iunie a. c. , ora. 00, anunta Ministerul Finantelor. La aceasta extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie 31 mai 2015.

Premii de UN MILION DE LEI la loteria bonurilor fiscale

Un milion de lei este fondul de premiere pus la bataie la cea de-a doua extragere a Loteriei Fiscale, care va avea loc maine. La aceasta extragere vor fi luate in calcul bonurile fiscale emise intre 29.

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, 28 iunie, are loc o noua extragere

Duminica, 28 iunie, va avea loc o noua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui act normativ publicat joi in Monitorul Oficial. Noile modificari indica faptul ca premiul va fi impartit la.

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea pentru bonurile din aprilie si mai va avea loc pana la sfarsitul acestei luni. Premiul va fi de cel putin 10.000 de lei

Urmatoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale pentru bonurile emise in aprilie si mai va avea loc pana la sfarsitul acestei luni, cel mai probabil saptamana viitoare, si va avea un fond de premiere de un milion de lei, a declarat miercuri Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor. Pentru ca noile reguli ale Loteriei prevad maximum 100 de premii, valoarea castigului va fi de cel putin 10. 000 de lei.

O noua loterie a bonurilor fiscale: castiguri de 2.300 euro de persoana

Ministerul Finantelor Publice va organiza, pana la finalul acestei luni, a doua loterie a bonurilor fiscale, insa cu un regulament modificat, astfel incat sa fie maximum 100 de castigatori, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )