Libnet.ro
UNICEF

15:00

A doua extragere pentru LOTERIA BONURILOR. Cand va avea loc

România Liberă România Liberă,
A doua extragere pentru LOTERIA BONURILOR. Cand va avea loc

Ministerul Finantelor a stabilit data celei de a doua extrageri a Loteriei bonurilor. continuă pe România Liberă

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc extragerea

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Cand va avea loc o noua extragere

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Saptamana viitoare va avea loc o noua extragere la care vor participa bonurile fiscale emise in lunile aprilie si mai. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor.

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, 28 iunie, are loc o noua extragere

Duminica, 28 iunie, va avea loc o noua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui act normativ publicat joi in Monitorul Oficial. Noile modificari indica faptul ca premiul va fi impartit la.

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea pentru bonurile din aprilie si mai va avea loc pana la sfarsitul acestei luni. Premiul va fi de cel putin 10.000 de lei

Urmatoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale pentru bonurile emise in aprilie si mai va avea loc pana la sfarsitul acestei luni, cel mai probabil saptamana viitoare, si va avea un fond de premiere de un milion de lei, a declarat miercuri Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor. Pentru ca noile reguli ale Loteriei prevad maximum 100 de premii, valoarea castigului va fi de cel putin 10. 000 de lei.

Loteria Bonurilor Fiscale. O noua extragere va fi duminica, 28 iunie. Cum vor fi desemnati cei 100 de castigatori

A doua extragere ocazionala a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizata duminica, 28 iunie a. c. , ora. 00, anunta Ministerul Finantelor. La aceasta extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie 31 mai 2015.

Ministerul Finantelor ia in calcul organizarea unei loterii a bonurilor fiscale pentru zonele cu evaziune ridicata si implementarea unei aplicatii telefonice prin care se pot inregistra online bonurile fiscale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat miercuri ca urmatoarea extragere la loteria bonurilor fiscale avea loc cel mai probabil saptamana viitoare, dar si ca se ia in calcul organizarea unei alte.

Sedinta Birourilor permanente in care se va stabili calendarul audierii si votarii lui MRU la conducerea SIE va avea loc luni la ora 13.30

Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc luni, incepand cu ora 13. 30, potrivit unui comunicat al Camerei Deputatilor. in cadrul sedintei se va stabili calendarul.

Loteria Bonurilor Fiscale. Presedintele Iohannis a promulgat legea: cel mult 100 de premii la urmatoarele extrageri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, in varianta modificata in Parlament, astfel ca la urmatoarele extrageri vor fi cel mult 100 de premii.

Surse: Sedinta Birourilor permanente pe tema numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE ar putea avea loc luni

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului ar putea fi convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii ExterneSIE), potrivit unor surse.

Politic Show: Sebastian Lazaroiu: Iohannis va accepta un alt premier PSD. Nici el nu vrea sa vina PNL la guvernare; Cine ar castiga Primaria Capitalei daca alegerile ar avea loc duminica viitoare; Macovei: Operatia premierului e un blat intre Ponta si Io

Alina Mungiu-Pippidi, despre efectele crizei politice interne: Singura cale de a fi rezolvata aceasta situatie ar fi fost alegerile anticipate. Ludovic Orban: PSD forteaza adoptarea Codului fiscal, dupa doua luni de tergiversari. Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )