Libnet.ro
UNICEF

09:45

Doua femei au fost impuscate din greseala de politie, la New York

Antena3 Antena3,
Doua femei au fost impuscate din greseala de politie, la New York

Politia din New York a impuscat din greseala doua femei, pe celebrul bulevard Broadway, in incercarea de imobilizare a unui barbat care avea probleme psihice, relateaza ziarul The New York Post, in editia. continuă pe Antena3

Doua femei au fost impuscate din greseala de politie, la New York

Politia din New York a impuscat din greseala doua femei, pe bulevardul Broadway, in incercarea de imobilizare a unui barbat care avea probleme psihice, relateaza SKY News. Incidentul a avut loc sambata.

Politia din New York A iMPUSCAT DIN GRESEALA doua femei

Politia din New York a impuscat din greseala doua femei, pe celebrul bulevard Broadway, in incercarea de imobilizare a unui barbat care avea probleme psihice, relateaza ziarul The New York Post, in editia.

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor, relateaza B1 TV. Soferii sunt indemnati sa ocoleasca DN 251 deoarece intre Slobozia Conachi si Pechea circulatia a fost inchisa. Tot in judetul.

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )