Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doua gospodarii din judetul Arad au fost inundate din cauza unui podet infundat

Adevărul Adevărul,
Doua gospodarii din judetul Arad au fost inundate din cauza unui podet infundat

Doua gospodari din judetul Arad au fost inundate, sambata noaptea, in urma unor ploi torentiale. Este vorba despre gospodarii din satul Paiuseni, comuna Chisindia. continuă pe Adevărul

Votarea la doua sectii din Sectorul 1 al Capitalei a fost intrerupta din cauza unui presupus caz de turism electoral

Procesul de votare la sectiile 158 si 159, din cadrul Scolii nr. 181, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost intrerupt timp de zece minute, dupa ce presedinta biroului electoral al sectiilor a suspectat ca se confrunta cu un caz de turism electoral.

A fost stabilita cauza accidentului feroviar din Rusia. Primul retinut pe acest caz

Anchetatorii rusi sustin ca accidentul feroviar din regiunea Moscova, soldat cu sase morti si zeci de raniti, a avut loc din cauza defectiunii sinelor, care au fost reparate, recent, cu incalcari.

Procesul de votare la doua sectii din Sectorul 1 al Capitalei a fost intrerupt 10 minute, presedinta biroului suspectand un caz de turism electoral

Procesul de votare la sectiile 158 si 159, din cadrul Scolii nr. 181, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost intrerupt pentru zece minute, dupa ce presedinta biroului electoral al sectiilor a suspectat ca se confrunta cu un caz de turism electoral, aud declarat oficiali din MAI, citati de Mediafax.

Traim aici si nu va vrem. Doua batrane din Ucraina ii infrunta pe separatistii inarmati

Un videoclip in care apar doua batrane ucrainene alungandu-i pe separatistii pro-rusi inarmati din cartierul lor a devenit virala pe YouTube, scrie BBC News. Plecati de aici, nu vrem focuri de arma, traim.

Steaua va disputa primele doua partide din urmatorul sezon al Ligii 1 fara spectatori

Comisia de Disciplina a FRF a decis sanctionarea FCSteaua cu disputarea a doua partide cu portile inchise dupa evenimentele de la partida cuOtelul Galati din ultima etapa a sezonului. FC Steaua a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )