Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doua persoane au fost ranite dupa ce o racheta lansata din Siria a lovit o scoala din sud-estul Turciei (VIDEO)

B1 B1,
Doua persoane au fost ranite dupa ce o racheta lansata din Siria a lovit o scoala din sud-estul Turciei (VIDEO)

Doi oameni au fost raniti dupa ce o racheta lansata din Siria a cazut pe o scoala din provincia turca Kilis, potrivit yenisafak. com. Proiectilul a lovit o casa situata in apropierea unei scoli la. continuă pe B1

Accident grav in Capitala. Doua persoane au fost ranite in urma coliziunii intre un tramvai si doua masini

Doua persoane au fost ranite, una dintre ele grav, in urma coliziunii intre un tramvai si doua masini in zona pasajului Victoria din Capitala.

Accident grav in Capitala. Doua persoane au fost ranite in urma coliziunii intre un tramvai si doua masini. RATB va demara o ancheta interna privind accidentul

Doua persoane au fost ranite, una dintre ele grav, in urma coliziunii intre un tramvai si doua masini in zona pasajului Victoria din Capitala. Soferul uneia dintre masinii a fost scos in coma, acesta fiind transportat la Spitalul Floreasca.

Reglare de conturi cu arme de foc, in Germania. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu arme de foc, in Germania. Politistii si cei care ancheteaza acest caz presupun ca ar fi vorba de o reglare de conturi, potrivit mediafax,.

VIDEO. Accidentul din Braila: Soferul a consumat droguri

Cel mai grav accident auto din acest an, in Braila, a avut loc ieri dimineata. Cinci persoane au decedat si doua au fost ranite dupa ce un autoturism care rula pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila a intrat in plin pe trotuar, a patruns in statia de autobuz unde se aflau si le-a lovit in plin.

Spania: Trei persoane au fost arestate dupa ce au cauzat devierea unui avion

Trei persoane au fost arestate, marti, de politia spaniola, dupa ce au provocat devierea unui avion de la cursa, din cauza unei false alerte cu bomba. Astfel, avionul a trebuit sa revina la aterizare pe aeroportul din Madrid.

Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite de o masina in timp ce asteptau autobuzul in statie

Cinci persoane au decedat in timp ce asteptau autobuzul intr-o statie din Braila. Acestea au fost lovite de o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, alte doua persoane au fost ranite.

Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

Accident grav in Capitala. Doua linii de tramvai, blocate

Circulatia tramvaielor 46 si 1 este blocata in zona Victoriei din Capitala dupa ce, in apropiere de depoul Iancu de Hunedoara, un tramvai, in incercarea de a vira la stanga, a lovit o masina, doua persoane fiind ranite.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor 46 si 1, blocata dupa ce un tramvai a lovit o masina

Circulatia tramvaielor 46 si 1 este blocata in zona Victoriei din Capitala dupa ce, in apropiere de depoul Iancu de Hunedoara, un tramvai, in incercarea de a vira la stanga, a lovit o masina, doua persoane fiind ranite, relateaza Mediafax.

Un director APIA si alte doua persoane, in incompatibilitate sau conflict de interese

Trei functionari publici, printre care si directorul executiv APIA Maramures, Ioan-Florin Urs, au fost gasiti in stare de incompatibilitate sau conflict de interese de Agentia Nationala de Integritate ANI).

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )